• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Yurtdışı Hosting Firması Önerisi?

wiken

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba android oyun ve uygulama paylaşımı yapacağım şuana kadar script,oyun arşivi,açacağımız reklam konuları dahil her şeyini hazırladık. Bize sadece domain ve host yada vps alacağımız şirket kaldı, Türkiye'de bunu yapmak pek iyi olacağını zannetmiyorum 1-2 aya host kapatır hiç bir şey olmamış gibi devam eder illegal bir içerikler paylaşım yaptığınız için host kapadık der proje çöpe gider. Doğru adımları atmak istiyorum en önemlisi şuanda bizim için host yada vps için lokasyon önerisi 2. firma. Domain olarak nereden kayıt etmek pek bir şeyi değiştireceğini zannetmiyorum global bir olay sanırsam. Önerilerini ve tavsiyelerini dinlemek ve tartışmak istiyorum konuyu okuyan herkeze teşekkür eder yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olacağımı içtenlikle söylemek istiyorum.
 
Hawkhost kesinlikle öneririm. Black Friday de bir reseller almıştım. Taş gibi. Hostgatorda hoş ama bence suspend vs olaylarında hawkhost daha anlayışlı.
 
Geri
Üst