• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Yeniden başlıyorum

ozgr

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selamlar
Öncelikle böyle güzel bir ortamın pasif kalması beni üzdü
Net sektörüne uzun bir ara vermişti m tecrübe bilgi açısından çok uzun yıllar verdim Şimdi planlı bir şekilde az uykuyla dengeli birşekilde çok çalışacağım hedefim büyük lafın özü dağları taşları.. :)
Paraya ciddi anlamda ihtiyacım olduğu için hırs doğal olarak geliyor.
Geçmiş tecrübem olduğu için yapabileceklerimi biliyorum fakat çok eksiğim var malum değişim diye birşey var..
Sizlerden ricam doğru hedeflere yoğunlaşabilmem için kelime aracı ve türevi temel seo araçları hakkında kaynağa ihtiyacım var.
Tamamen yabancı çalışacağım insanlığın zaafları üzerine xyz,casino,cpa ürün hedeflemesi vesaire bunların yoğunluklu kısmı blog hatta blogspot,tumblr üzerine olacak
Yardımlarınızı gazınızı esirgemezseniz çok mutlu olacağım
Teşekkürler.
 
SEOCry'ın VIP üyeliğinden alırsan sanırım araç ihtiyacının büyük çoğunluğunu karşılar diye tahmin ediyorum. Yolun açık ola sayın hocam. :)
 
Neden olmasın hocam. Önereceğim araçlar; Ahrefs, Semrush hele sektör yabancı ise Semrush şart derim. Semrush trial için kuponlar mevcut. Ama önerim vur kaç değil kalıcı ve xyz vs olmayan işlerden yana. En azından kalıcı ve sürekli paralar kazanabilirsin derim.
 
Geri
Üst