cpmnet için ödeme yapmıyor diye bilirim ama adonly için diyemem buyrun kanıtıcpmnet ve adonly ödeme yapmıyor.
Adonly'yi hiç tavsiye etmiyorum, 3 banner + popup reklamı bu kadar kazandırdı. Popads.net'in popunder'ı tek başına 4ünden fazla kazandırıyor.
adcash de 3000 gösterimi gördüm abartısız 5 tık almadı bence film siteleri için ideal adonly 15k hitle günde min 25 tl kazanıyordum popupda min 20 tl oluyorduAdcash i da deneyebilirsiniz.
popads'dan ödemeyi bir hafta önce aldım, alt ödeme sınırı paypal için 5$.Evet Adonly de bir çoğu gibi düşük. Popads i deneyebilirim. Fakat ödeme yapıyor mu, aldınız mı daha önce?
popads'dan ödemeyi bir hafta önce aldım, alt ödeme sınırı paypal için 5$.
sayımları berbat popads'ın parayı çekip kaldırmıştım geçenlerde reklamını.popads.net i şiddetle öneririm. 1k gösterime 1-2 dolar arası kazanç bırakıyor. ayrıca linkte refim var ordan üye olanlara hitli sitesi bile olmasa kazanma yolunu öğretiyorum
300 500 hitiniz varsa kötü olabilir ama 3-5k yı geçen hitiniz varsa 1k ya 1doları asla düşmez.
ayrıca açtığım konuda nasıl popads ile hitsiz sitelerden bile para kazanabileceğinizi anlatıyorum.
25k hitimiz vardı, hitle alakalı değildir sayım. Referans kasmak için doğruları saptırmayın.
Sizin önerdiğiniz bir yerler var mıdır?