Ben sürekli twitterda link paylaşıyorum bi sıkıntı olmuyor. Belki sitenizde bir guvenlik sıkıntısı vardır.bir de twitterda ban yemeden nasıl paylaşım yapılıyor. twitterda bağlantı paylaştığımda linke tıklanınca kimlik avı dolandırıcılığı uyarısı veriyor. bunu nasıl düzeltebiliriz?
google+ da paylaşıyorum öyle bir uyarı vermiyor olmuyor. sadece twitterda sorun.. yine de bir güvenlik sorunu olabilir mi?Ben sürekli twitterda link paylaşıyorum bi sıkıntı olmuyor. Belki sitenizde bir guvenlik sıkıntısı vardır.
evet yeniydi ve günde 3-4 link paylaşıyordum. peki geri çevirmenin yolu var mı?Hesabıniz çok yeni ve sürekli link paylaşıyor olabilir misiniz?
Ister tıklama başı isterseniz de gösterim başı ödeme alıyor.facebook ücret fiyatları ne kadar misal bir haber paylaştık tıklama başınamı fiyat düşünüyor?
Gecen hafta bir reklam verdim tıklama başı 40 krs para aldı her tıkda.1000 gosterime de yaklasık 20 krs odersinizbir konuda ne kadar gidiyor misal? 1000 kişi gösterim yaptı diyelim? 10TL felan gidiyormu