• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Sitemin MySQL Veritabanı sildim! Yardım

mhtkarakose

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;
sitemin MySQL Veritabanının yanlışlıkla sildim. fakat ftp den dosyaları aldım ne yapmam gerekir geri gelir mi bi caresi var?
sitem wp bu arada site gitsinde konulara nasıl ulaşabilirim tekrar bi yol yönetimi varmıdır

http://durdane.net/ bu dur bi bakarsanız sevinirim
 
Sitenizin database yedeğini aldıysanız tekrar yükleyebilirsiniz. Ya da host firmanız otomatik yedek almış olabilir, iletişime geçmekte fayda olabilir. Diğer türlü başka bir çözüm gelmiyor aklıma.
 
Hocam bir çok firma cumartesi ya da pazar günü gece yarısı yedek alır. Şansınız varsa cumartesi almışlardır. Host firmanız ile görüşün arkadaşın dediği gibi. Allah kolaylık versin.
 
satın aldıgınız hostıng ıcerısınde yedekleme yoksa mağdur olma ıhtımalı yuksek.FTPden alınan dosyalar sıteyı ayaga kaldırmak ıcın tek baslarına yetmez DB olmadan.gecmıs olsun umarım fırmadan yedek alabılırsın.alamazsan sıteyı unut hocam.umarım WP uzerınden aldıgınız XML yedegınız vardır.Eger WP kullanıyorsanız ve XML yedek aldıysanız sorunsuz donebılırsınız sayfalarını v.s.
 
Geçmiş olsun hocam. İnşallah firmada yedek vardır ancak eğer yoksa bir ümit archive.org'a bakarak bir kısmını kopyala yapıştır yaparak kurtarabilirsiniz.
 
hosting firmasına ulaşıp yedek olup olmadıgına bak
yoksa birkaç kişiyle anlaş google önbeklekten sitene geri eklet makaleleri yoksa işin zor.
 
Geri
Üst