• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Sitelerinizi nerede barındırıyorsunuz? (Yardım!)

elegan

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar şuan bir resellerim var alttaki paketlerden sağdaki.



içinde şuan 6-7 site barınıyor. hepsi gelişme aşamasında yani çok fazla bir hit akışı yok. bunlara 3-4 site daha eklenecek. yani maximum 15 site barındıracağım. sizce şuan bulunan paket ile devam mı etmeliyim yoksa yabancı daha iyi firmalar var mı ?

bu konularda biraz bilgisizim aydınlatırsanız sevinirim.
 
Kardeşim bence, Netinternet'den şaşma. Ben kendilerinden bir e-ticaret paketi, birde reseller kullanıyorum. Senin verdiğin bu aylık para ile eş değer bir paket alabilirsin bence. 15 siteye kadar da sorun çıkarmadan işini görebilirsin bence.
 
Digitalocean'dan 5$'lık VPS ile 5-6 site barındırıyorum. Ama Apache yerine Nginx kurdum. Digitalocean belgelerinde nasıl yapılacağı anlatılmıştı, tek tek uyguladım ve gayet iyi performans alıyorum. 5-6 aydır. Öneririm.
 
Isimtescil R-Lite kullanıyorum suan 10 siteye yakın bi barındırma yapıyorum ve henüz bi sıkıntı yaşamadım. 1gb yerine 5gb olan paket tercih edilirse daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ayrıca hozzt.com hosting kullanıyorum destek sistemleri çok iyi onu da tavsiye edebilirim.
 
Geri
Üst