• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

SEO'DA TARIH YAZILABILIR

bytulu

Kayıtlı Kullanıcı
Baslık cok ilgi cekıcı gelebilir burdaki maksatım madem uye alımlarımız 500'de durdurulucam aktıf olmayan'lar silinicek kendi aramızda bir cok proje baslatıp yararlanabılırız.Her kesin bir fikri ve gene herkesın bir basarısı vardır @Rıfkı'nın neler basardıgını okuyan bilir.

Kendi düsündugum projeleri maddeler halınde yazmak ıstedım.

1 - R10'da gormusdum 10 kişi her gun kurulan gurup'taki kişilerin sitesinde en az 5 dk gibi bir süre geziniyordu(.bat dosyası ile siteler cok cabuk acılıp gezınme yapıla bılır onlar bunu dusunmemısdı .=) cok işe yararmı dersenız tecrube edemedim.)
2- Editorluk Olusturulan guruplarda max 5 kişi . ücretsiz bir sekılde herkes bir biri için editorluk yapabilir 40 site olan arkadasımızın sitesi her gun içerik alır .(Farklı sektorlerde kendımızı geliştirmiş oluruz.)
3- Seo Konusunda hepimiz cok caba harcamısızdır.Bunun yanı sıra herkesın kendıne gore tecrubesı 'de vardır.Konusulup ortak karar alınarak guruplar halınde gene seo calısmaları yapılabilir kendı sıteniz ve araya aldıgınız bir cok sitede bu calısmalarda gelısir.Editorluk gurubu sayesınde ıcerıksız'de kalmaz ve tecrube edınmıs bılgımızı paylasmıs oluruz.(Madem kapalı bir gurup ve aile'yiz Her kes elınden gelenı yapmalı dusuncesi içerisinde yazıma devam edıyorum.)
4-Arastırma Ve geliştirme ilgi odagımız olan ve hayatımızın tamamını kapsıyan internet'de her gun bir cok olay gelısmekte . Bunların her birinin analız ve takıbını yapmak neredeyse imkansız.
( Gene guruplar halınde Sektorlere bolersek Finas moda vb.gibi sektorleri yenilik ve gelişmeleri yazarak ozgun makaleleri en saglam kaynagından alarak ve ya ornekleyerek sureklı makale deposunda yeni yazıları tutmus oluruz ve ıcerık asla bitmez , bu sekılde 400 kişiyi idare edebilecek bir sekılde bir depo yapılabilir.
5 - Link deposu ; Olusturulucak listede pr'leri guzel oturmus siteleri kullanarak ork ; 100 tane site bir gurubumuz listeyi guncel tutup geliştirip yenilerken diger editor gurubumuzda bu sitelere sitelerimizin pdf ve word dosyalarını, makalelerini girse seo konusunda ileri bir adım atmıs oluruz bunun yanında makale girişi forum tanıtımı sosyal ag tanıtımı vb geliştirilebilir bir konu.
6- Grafik tasarım gurubu ; bu gurup bizlere makalelerimizde yer verecegimiz ozgun tasarımlar sunucak.Depo seklınde calıstıgımız ıcın edıtor gurubu buradan ıcerıklerı cekıp kullanabılırler bu sekılde tamamen ozgun bır makale yazmıs olucaz.
7- Gerisi size emanet arkadaslar konuyu aykırı bulan olur dusuncesi farklı olur her turlu yoruma ve oneriye acık bir konudur , eklemek istediginiz oneri varsa 8- ' den baslıyarak yazabılırsınız.

@cryptosam 'Sistem yoneticisininde onayı olmasını dusunuyorum bizi bir araya getirip caba sarf eden o dur.

Arkadaslar Okuyan yazmıyor hiç kimse kendını sitesini geliştmek istemıyormu acaba .? Gercekten bizlere yararı olan ve cok buyuk bır ekıp ısı olucak bir proje.

Olabilmesi mümkün. Şu 500 işi oturunca üye seçimini farklı yapacağız zaten. Yani fikir alıp giden değil bırakıpta giden faydalanabilecek.

Bu dediğin maddeler gerçekten hoş şeyler. Zaman ile birbirimizi daha iyi tanıdıkça, kaynaştıkça zaman ile hepsi olacaktır. Dış indexe kapalı alanlar oalcaktır vs vs.

Beni tanımak istersen izmire gelirim pasam.Daha dun geldım izmirden gezmelerden skıntı yok benım tarafımdan.Nasıl istersenız beklıyelım..=) ama ılla yapalım:=).

Koordineli çalışan bir grup ile ciddi anlamda internet üzerinden kazanılmayacak para yok. Ancak en büyük eksiklik maalesef güven internet üzerinden bunu kimse, kimseye tam olarak veremez.

Sonunda samet pasam uyelıklerı kapadı .=) guven konusunda ortak bir ilde ben bursadayım ama izmir olsun istiyorum cok guzel .=) gidilir gorusulur anlasılır kımsenın zamanı yok bılıyorum ama amac paradan zıyade ileriye donuk bir yatırım bence , Herseyin deposu ve gurubu oldugunu dusunsene işde o zaman cok iyi para kazanır hep beraber (rıfkıyıda alır) tatile gideriz.=).

Benimde ailem Bursa'da, ben Adana'da öğrenciyim. Bahsettikleriniz pek mümkün görünmüyor, bence bulunduğunuz çevrede buna göre çevre yaparak onlarla çalışın daha sağlıklı olacaktır. İnternet üzerinden de yine tanışıp iyi işler yapacağınız insanlar olabilir ama bu 1 - 2 dir, netten grup kurarak koordineli çalışmak çok zor.

Bende mersinliyim pasam kakdım bursaya geldım bir kod lama ugruna .=) , üyelikler kapatıldı bu gece temizlik işleminden sonra destekleyen arkadaslarla deneme yapmak itiyorum ben.

Bende aslen Bursalıyım ama Tekirdağda okuyorum şu an.Konuya gelirsek güven meselesi dediğiniz gibi çoğu kişi için problem oluşturabilir ama bu işi yapmaya gönüllü insanlar en azından güvenmeyi denemelidir derim.

böyle projeler olacaksa bende katılmak destek vermek isterim, seocry a bu konuda güveniyorum çok iyi yerlere gelecek bence

Hocam samet pasam temizlik bitti desin hep birlikde maddeleri ekler cikartir ortak bir paydada karar alir baslariz ins.

Böyle grup güzel olur ancak insanların birbirine güven duyması lazım o da zamanla olur diye düşünüyorum

Hepinize destekleriniz için ben tesekkur ederım arkadaslar.Her kes üzerine dusen gorevi yaptıgında guven problemı ortadan kalkıcaktır.

Şahsen fikir uygulanabilir uzun vadede başarılı da olunabilir. Şu aralar reklam üstünden para kazandığım 6 sitem var;

Kullandığım Araçlar
Gsa Ser : Ser Engine / Capcha breaker
Gscraper (releated liste oluşturmak için)
Seo Content Machine
Türkçe Spinner (uzun hikaye nereden edindiğim)
FCS Networker

Sitelerden bir tanesi tamamen özgün içerikli bu siteyi anlatarak başlayayım.

İlk başta sadece ad.fly kullanıyorduk günde ortalama 2.5k hiti vardı bir şey getirmiyordu arkasından pop-ads ekledik proxy, serengine gibi masrafları çıkartır hale getirdik akabinde ise yatırım olarak gscraper ı aldık ve şöyle bir düzenek kurduk hafta da bir gün gscraper+ gsa nın desteklediği footprinter ile liste oluşturup bu listelere backlink gönderdik lakin bunu yaparken ana siteden ziyade 7 tier link building (1-2-3 tier anasiteye kalan 4 tier ilk 3 den gelenleri indexletmek için.

Akabinde ilk ay biraz geri düşse de sonra dan sıralamada yükselmeye başladı ve ana kelimelerinde ilk 3 sayfadan aşağı düşmedi.

Linkbuilding i yaparken anasayfa yerine alt sayfa ve içeriklere link verdik (gsa nın crawl özelliği meta tag desc gibi şeyler ile beraber çekiyor)

Özene bözene makaleler yazdırarak bunları xfire, edublogs gibi bloglarda yayınlattık (gsa ser+ser engine)

Tier 1-2-3 ü tier 1 pr 5 ve üzeri, tier 2 yi 3 ve üzeri tier 3 ü ise 2 ve üzeri olarak ayarladık indexer olarak kullandığımız tierleri ise pr 1 ile sınırlandırarak kaliteli link almaya baktık.

Lakin gsa tipi programları tam olarak verimli kullanmak ve google ın bunları anlamamasını sağlamak gerçekten çok uzun süreli bir deneyim dahası deneme yanılma gerektiriyor. Sağdan soldan bulduğunuz hazır şablon dosyalarına falan da güvenmeyin nasıl ki whitehat seo yaparken her sitenin ihtiyacı farklı ise gsa ser, senuke gibi programlarla yapacağınız işler içinde yanı şey geçerli.

Bu yüzden de pekte garantisi yok.

Ben 10 a yakın domain patlattım (kendime ait) gsa yı tam olarak öğrenene kadar ama ondan sonrası geldi.

Belki yukarıdaki konu ile alakası yok, lakin eğer ki kıyıda köşede duran siteleriniz var ise ve az bir şey yatırım yaparal 3-5 bir şey kazanayım istiyorsanız bu yöntemleri de kullanabilirsiniz.

500 üye içinden 100 sağlam kişi bulsak bahsettiklerin yapılabilir şeyler. Biz Adana'dayız. Başka illerde buluşma sorun olabilir ama illaki sene de bir defa da olsa gelebiliriz. Zaten bu forumda bu tarz etkinlikler vs olmak zorunda bunun içi burdayız değilmi. Diğer forumlardan bir farkımız olsun mutlaka. Ben tüm organizasyonlara varım.

Geri