• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

SEOcry üyelik işlemleri nasıl olmalı?

Davetiye sistemi olsun fakat elitliğimizi bozmayalım belirli bi internet geçmişine ve tecrübesine sahip olanlar üye olmalı bunun için pratik bi kaç şey yapılabilir.
Demek istediğim seo bilmeyende üye olabilir ama hiç birşey bilmeyen tek bildiği host açıp wordpress kurmak olan herşeyin hazırını kolayını bekleyen adamlar gelmesin bana göre :)
Ayrıca seo ticareti yapan seo paketcileri olmamalı gitsin dışarda yapsın işini :)

Tamamdır hacılar. Davetiyeyi o vakit alalım. Fiyatı 20 euro. İsteyen paypal ile bağışlayabilir. İsteyen enpara veya garanti hesap isteyebilir. Chat sistemi için totalde 150 tl toplandı. Toplam 550 tl civarı tutarı ben kendim ödedim. Bana daha fazla yüklenmeyin :D
Davetiyeyeye vs için bağış için link:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donations&[email protected]&lc=TR&no_note=0&currency_code=TRY&bn=PP-DonationsBF:btn_donateCC_LG.gif:NonHostedGuest

Enpara hesabı alalım bizim de bir katkımız olsun. Özelden gönderebilirsen iyi olur

Vatana millete hayırlı olsun. Davet sistemini satın aldık. 30 euroya yakın bir tutarı ödedik. Bu gün entegre etmeye çalışacağız. Dileyen bağış yapabilir arkadaşlar. Totalde 15 ya da 20 tl civarı bir bağış toplandı paypal ile davetiye sistemi için.

Davetiye sistemi fena değil gibi yalnız muhakkak birçok kişi seo hakkında bilgisi olmayan onlarca kişiyi davet edecektir diye düşünüyorum.

Üyelik işlemleri sizce nasıl olmalı arkadaşlar? Şu an ben ara ara kapatıp bir mail listesi aracılığı ile yapıyorum.

Seçenekler:
  1. Davetiye sistemi ile üyelik yapılabilir.
  2. Manuel ekleme ile üyelik olabilir.
  3. Bu şekilde mail listesine kayıt olunarak yapılabilir.

Davetiye ile olsun dersek 20 euro ücretli bir eklenti ile yapılabiliyor. (10 euroya da dışa linki siliniyor. Branding olayı. Toplam 30 euro fiyatı.) Kararı verip 1 er tl toplayarak davetiye ile yapacaksak onu satın alabiliriz. (80-90 tl civarı tutuyor. 90 kişi 1 er tl verse tamamdır)
Satış linki: https://xenforo.com/community/resources/xencentral-invite-system.2337/

Davetiye sistemi ile olursa kim kimi çağırmış görebilir icabında çağıran kişiye de yaptırım uygulayabiliriz. Nedir görüşler?

işlem kimliğiniz: 77N16860JL968445S.

Buda bizden siteye destek. Hayırlı olması dileğiyle. Elimizden geldiği kadarıyla

Bana kalırsa, üye olan birini forumdan uzaklaştırmak yerine, seçici davranılarak üye kadrosu oluşturulmalı. Diğer forumlardaki gibi her kullanıcının avatarında "Banlandı" tarzı uyarılar iç açıcı olmayacaktır.

Efendi insanlar olsun gerisi boş bilgisizde olsa olur tecrübe bilgi zamanla kazanılır ama insanlık vardır ve sonradan gelmez. :)

Vatana millete hayırlı olsun. Davet sistemini satın aldık. 30 euroya yakın bir tutarı ödedik. Bu gün entegre etmeye çalışacağız. Dileyen bağış yapabilir arkadaşlar. Totalde 15 ya da 20 tl civarı bir bağış toplandı paypal ile davetiye sistemi için.

Garanti IBAN alabilirmiyim.

Üyelik işlemleri sizce nasıl olmalı arkadaşlar? Şu an ben ara ara kapatıp bir mail listesi aracılığı ile yapıyorum.

Seçenekler:
  1. Davetiye sistemi ile üyelik yapılabilir.
  2. Manuel ekleme ile üyelik olabilir.
  3. Bu şekilde mail listesine kayıt olunarak yapılabilir.

Davetiye ile olsun dersek 20 euro ücretli bir eklenti ile yapılabiliyor. (10 euroya da dışa linki siliniyor. Branding olayı. Toplam 30 euro fiyatı.) Kararı verip 1 er tl toplayarak davetiye ile yapacaksak onu satın alabiliriz. (80-90 tl civarı tutuyor. 90 kişi 1 er tl verse tamamdır)
Satış linki: https://xenforo.com/community/resources/xencentral-invite-system.2337/

Davetiye sistemi ile olursa kim kimi çağırmış görebilir icabında çağıran kişiye de yaptırım uygulayabiliriz. Nedir görüşler?

Kardeşim söylediğim bağışı yapacağım unutmadım yalnız benim paypaldan para gönderebilmem için kart tanımlamam gerekiyor. Bu hafta sınavlarım var, Allah izin verirse önümüzdeki hafta bir banka hesabı açıp paypalımı onaylattıktan sonra bağış işini halledceğim inşAllah.

Geri