• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

SEO Uyumlu Makale Yalanlarıyla Gözünüzü Boyamasınlar

SEONetto

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba SEOCry üyeleri,

Bu forum zaten genellikle araçlar v.b gibi işlemler için kullanıldığından ötürü, genelde olaya hakim insanlar var. Ancak çoğu insan bu tarz şeylere karşı nötr kalıyor. Bu yüzden bilen bilmeyen herkesin öğrenmesi ve gözden geçirmesi için ufak bir video hazırladım. İlk video, kalitesi düşük fakat amacı büyük.

Bu videoyu izleyemeyenler için text hali: SEO Uyumlu Makale

"SEO Uyumlu Makale Yalanlarıyla" acaba dedim işi bilmeden mi bu başlığı atıyor seo uyumlu makale hakkında bilgisi yokki bu başlığı atmış zannettim. İçeriği ufak bi inceledim. Seo uyumlu makale konusunda açıkçası eksik anlatımlarınızı ve hatalı anlatımlarınızı gördüm. İnsanları yanıltmayın derim. Seo ve ona uygun makale kısmında anlattığınız bir kısmına katılıyorum ama geri kalan kısım sadece yanlış bilgiler ile dolu...

Ya makalenin seo uyumlusumu olur abi ? Bakın seo uyumlu makale dediğiniz şey, 300 kelime ve üstü ilk 100 kelime içerisinde anahtar kelimenin geçtiği ve bazı önemli kelimelere iç linkleme,bol italic yapmaktır. Bunu zaten seodan çakmayan makale yazarı bile yapar. Makalenin seo uyumlu olabilmesi için site içeriğinin seo uyumlu olması lazım h tagları v.s v.s

Geri