ercinayhan
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar;
Ben SEO konusunda yeniyim...bilmiyorum belki aranızdan bana kızanlar yada hak verenler bol bol olabilir;
Ama benim nacizane tavsiyem burada anladıgım kadarıyla baya bir usta arkadas var, Forumda semrush o kadar soru sorulmuş nasıl yapacagız bir sürü seyi var en iyi sekilde nasıl kullanırız, veya siz neleri kullanıyorsunuz. ne bilim semrusha giriyorum bir sürü anahtar kelime buluyor, analiz o biçim iyi ama napacaz ki
biliyorum çok saçma bir soru oldu, kısaca sizlerden sadece semrush olarak olaya bakmayın lütfen. güzel sistemler hakkında daha detaylı bilgiler beklemedeyiz, mesela arkadasın bir tanesi güzel konu açmış sayfayı yazmış, 15 20 cümlede altına yazmıs.. Yani maksat konu ac bilgi sıfır olmasın, zamanla burası çöplüğe döner. yani insan kendi kendine Eee napacagız bunu diyor insan yani bilmiyorum belki saçmaladım...Sizlerden biraz daha detay, biraz daha bilmeyenlere ögretme çabası, çünkü bugün siz bize ögretirsiniz, yarın bizde yeni gelenlere...
Eyvallah.
Ben SEO konusunda yeniyim...bilmiyorum belki aranızdan bana kızanlar yada hak verenler bol bol olabilir;
Ama benim nacizane tavsiyem burada anladıgım kadarıyla baya bir usta arkadas var, Forumda semrush o kadar soru sorulmuş nasıl yapacagız bir sürü seyi var en iyi sekilde nasıl kullanırız, veya siz neleri kullanıyorsunuz. ne bilim semrusha giriyorum bir sürü anahtar kelime buluyor, analiz o biçim iyi ama napacaz ki
Eyvallah.