• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Pinterest Takipçi Kasma Yöntemi

Csx Network

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, benim yeni bir sitenin pinterest hesabını açtığımda kullandığım takipçi kasma yöntemini anlatacağım. Zaten bir cümle sürecek ama olsun. Kullanıcılar yabancı ama hesap 0 takipçi - 0 takip edilen spam profil gibi durmasın diye ilk bikaç fotoğraf paylaşıp biraz takipçi kasıp ondan sonra imleme yapıyorum. Takipçi kasma olayı şöyle; bol takipçisi olan profillerin takipçilerine girip cayır cayır takip ediyosunuz :D Çoğu kişi geri dönüyor. Sebebini hala anlamadım ama herkes birbirini takip ediyo yani neredeyse.

Şöyle bir kaç profil vereyim yayılmanız kolay olsun.

https://www.pinterest.com/fernandaavascon/
https://www.pinterest.com/tbosfashion/
https://www.pinterest.com/sweety1146/
https://www.pinterest.com/jefpeterson/

Bi de bu pinterest'ten affiliate ve siteye hit çekerek çok para kazanan varmış, siz ne olur ne olmaz kasın.
Bakarsınız lazım olur :) Kolay gelsin..
 
Tamam cayır cayır ediyorsunda, link vb. paylaşırken pinterest spam algılayıp hesabını suspend ederse de şaşırma :) 3k-4k lık takipçili hesaplar gitti, duyduğum 20-50k lık hesaplar bile gitmiş, aklınızda olsun. İmleme nasıl yapıyorsun @Csx Network ?
 
Tadını bozmadan yavaş yavaş sitedeki içeriklerin linkini altına yazının başlığını yazarak pinliyorum hocam. Maksat sosyal medyada linkler dönsün. Arada başka panolar açıp doğa resimleri falan da koyuyorum komple spama dönmesin diye. Sıkıntı çıkmadı yani daha.
 
Hocam başıma geldiği için diyorum pinterest bu konuda katı yani spam derken ben linke boğmadım hesabı sadece yazılarımın linkini verdim ve grup panolarına dağıttım, dikkatli olmanda fayda var. Nedense spam algıladı pinterest, o kadar emeğin bir çırpıda gidebilir, aklınızda bulunsun hocam, kolay gelsin. @Csx Network
 
Geri
Üst