paypal açtım, kartımı tanımladım üyeliğim açıldı ama hesabımdan 2,33 tl gibi bir tutar çekmişler haberim olmadan :Shttps://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run&from=PayPal şu bağlantıya tıklayarak bireysel yada ticari amacınız ne ise onu seçin ve gerekli bilgileri doldurup ilerleyin hepsi bu.
1 $ Para cekiyorlar kartı tanımadığınız bankayı arayarak veya ekstrenize bakarak 4 haneli bir onay kodunu paypal adresine girerseniz 1$ paypal hesabınıza geri iade edilecekValla 2,33 tl çektiler ticket attım bakalım ne diyecekler
4 haneli onay kodunu nereden alıyoruz1 $ Para cekiyorlar kartı tanımadığınız bankayı arayarak veya ekstrenize bakarak 4 haneli bir onay kodunu paypal adresine girerseniz 1$ paypal hesabınıza geri iade edilecek
Kredi kartı ile onay yaptiysaniz ekstrede gozukecektir veya musteri hizmetlerini arayarak alabilirsiniz4 haneli onay kodunu nereden alıyoruz
Finans bank enpara kullanıyorsanız sotun olmayacaktırkredi kartım yok. paypalı yine de kullanabilir miyim? yani para alabilir miyim? sonra o parayı nasıl kendime çekebilirim? banka kartım var.
Banka kartından parayı çekebiliyorsa paypal sorun yok, dene.kredi kartım yok. paypalı yine de kullanabilir miyim? yani para alabilir miyim? sonra o parayı nasıl kendime çekebilirim? banka kartım var.