• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Paravan blog için wordpress sitemi yoksa blog servislerimi

Sanalgezgin57

Kayıtlı Kullanıcı
Paravan blog açmak istiyorum 50 tane yaklaşık bunları domain ve hosting alıp wordpress kurarakmı yapsam yada blog sitelerinde blog açarak mı yapsam daha etkili olur. Birde 50 bloğuda bilgisayar üzerine yazmak istiyorum. Yani asp,php, flash, donanım, tasarım vb konular üzerine bir eksisi olurmu?
 
Hangi servis sorusu farketmez.Paravan bloglara düzenli içerik eklemen çok faydalı olacaktır.Link çıkışı yapmadan önce farklı stratejilerle ilerlemende fayda var.Mesela bazılarına video hazırlayıp youtube koy.Oradan kendi sitene bir şekilde geçiş yapmalarını sağla.Başka site hazırla sitenin böyle belirli bir altyapısı olduktan sonra kaynak paylaşımlar yap.Fakat googleye bu site benim hissini uyandırma.-Bir çok stratejisi vardır bi çok insanın fakat kimse söylemez.Kendine strateji oluşturmaya çalış-Bu tarz hazırlayabildiğin kadar sağlam site hazırlamaya çalış.Bak sayıya takılma hite takıl.Yani 50 tane açsam deme günde 30-40-100 hit sektöre göre 10 bile yeterli olabilir.Emin ol paravan bloglarında senle büyüyecektir.Ayrıca bir güncelleme sıklığın olsun.Birbirlerinden farklı tarihte olması googleyi kandırman için yardımcı olacaktır.Benim bir önerim daha var.Bazıları paravan bloglarına tanıtım yazısı falan alıyorlar.Böyle saçma bir işe girme derim.Ayrıca paravan blogla 1.sıraya gelceğinide düşünme backlink çeşitliliği açısından önemi var.
 
Geri
Üst