1-Ben Satış Değil Paylaşım yaptım, Her kes Görüşlerini Söyler bende diğerleride sizde.
2-Ben Ürünü Daha Yarın alacağım
3-Bunu Uygulayan Kişi videoda Bunu ayrıntılı anlatmış
4-Yüz kremi Kelimesinde Ben Kendim Uğraşayım Gelirim,
5-Benim Bu Sadece Paylaşımım bunu görmüşsünüzdür sanırım
Lütfen Sizden rica Ediyorum Polemiğe Girmeyelim.
Gerekli verilmesi gereken cevaplar verilmiştir diye düşünüyorum.
Örnek vereyim,
Bu konu öyle bir yere geldiki kişiselleştirdiniz , ben sadece böyle bir durum var bakın deneyin dedim, hiç bir çalışmayı test etmden bir yere gelemezsin,
Ben firmamada 3,5 senedir, her türlü projeyi test ederek bir yerlere geldim, bazen bilemediğimi sordum, kendim denedim, ürün aldım olmadı ,tekrar ürün aldım benim yaptığım yanlışlarda varmış mesela , onu doğrulayan eleman buldum,yaptırdım para verdim, dünyanın parasını harcadım bu yerlere gelinceye kadar. sonuçlara ulaşabiliyorum artık.SAMET Kardeşimden Allah Razı olsun Her zaman destek oldu bana ,ancak elin yabancısı diyeceğim yine yanlış anlıyacaksınız, fakat adamlar kusura bakmayın işi biliyor ve gerçekten para kazanıyor,
SAMET bey kardeşimizden Örnek verelim.
Genç bir arkadaşımız azimli hırslı, İnşallah Güzel Günler ,Mutlu günler Onunla Olur , Çünkü İşi Biliyor, azim ediyor kardeşimiz, Boşa Kürek Sallamıyor,
Hiç bir Şeye Ön yargılı Yaklaşmıyor, SAMET Benim Nedemek İstediğimi anlamıştır.
Tekrarlıyorum
1-Bu bir Ürün
2-Ben Bunu Önerdim , Denemedim,Deniyec
eğim
3-Kimseye Zorla Bir Şey Satmaya çalışmıyorum,
4-Ben bunu Önerirken REF 'li Linkimle ,alırsan Bende Bir Şeyler gelir , Senden ayrıca Para alınmaz, Ürün sahibinden Bana Resmii Olarak vergisi falan Düştürkten sonra gelir,
5-Bu Eğitim Setinde Kimse Sihirbaz değil , Herkes tırnaklarıyla Bir yerlere geliyor,Kazı Kazıya, Oturduğun yerden kimse para vermez sana
6-Bu Yüzden Yine Tekrarlıyorum
7-Krem Kelimesinde Dahi İlk Sıraya Gelirsin, Fakat Zamana Bağlı, Hangi kelimede istersen iste azim edince gelirsin
8-15-20 dkikada videon ilk sayfada evet tekniği var , adam niye öğretsin doğru söylüyorsunuz, bu adamın işide test etmiş kazandığını söylemiş ve eğitim videosunda adam birebir kanıtını göstermiş.
9- bunada fake demezsiniz sanırım, yarın ben ürünü aldığımda dahi size izlediklerimi azda olsa , ve bu ürünün yalan olmadığını anlıyabilme kabiliyetinde olmanız gerekir.
10-Samet'in Tüm Sitelerini inceleyin, ADAM Çalışşıyor, azim ediyor, kelimesini videosunu, bir yerlere getirmek için kasıyor kasıyor sen nediyorsun,
ilk başta çok çalışacak daha sonra otomatik bir gelire sahip olacaksınız.(Mehmet Hamdi Bol) Arkaşım benim istanbuldan .
http://mehmethamdibol.com/
Bu Arkadaşımızdan ürün alan adamlarda heralde salak değil yani
11- Mehmet hamdi bol 'un Videosunuda İzleyin. Bu Arladaşımız Sayesinde Bende BİTCOİN Cihazı İle Para Kazanma İşine Dahi Girdim .Aldım Yurd dışından Getirdim,
PAra Kazandım Bitcoin düştü Cihazları Sattım. Yurd dışından Cihaz Bile Satıyorum.
http://www.spondooliestech-turkey.com/ bu site aracılığıı ile. Fakat Cihaz Fiyatları Düştüğü için Satış Yapmıyorum.
Konuyu Toparlıyalım,
HER NE YAPARSANIZ YAPIN TEST EDİLMESİ GEREKİR.
Bu Bir Şans Tır ve Çalışma Azmidir, Kimisi Güzeel Bir Ürün Denk Getirir, anahtar kelimesi,Video da yansıttığı anlatım, satış tekniği, ve uyguladığı vral teknik diyeyim, pazarlama ve videonun bir yere gelmesi için yapılanlar.Güzel satar iyi para kazanır.
Kimiside güzel ürün bulur, fakat, anahtar kelimeleri oturtamaz, viral teknği oturtamaz, ozman iş yapamaz.Ondan sonra Bu Eğitim Seti Olmadı Deye Başlarlar,Yine İş Tapayı GEVŞETMEMEKTE ileri geliyor.
Size Soru: Siz Bir manav açmak için hale gittiniz, MArul,elma,karpuz,ayva vs. aldınız.Buu Yeni açtığınız manav dükkanına yerleştirdiniz.Akşam oldu evine gittin
Ertesi gün oldu Uygkudan kalkmadın Dükkanı Açmadın, 1ün Geçti açmadın,2-3-4 gün geçti yine açmadın 5. Gün Hadi gideyim Bir Dükkana dediniz
Bir Gittiniz Her Şey Çürümüş,
İŞTE WEB İŞİDE BUDUR. GOOGLE DA BUNA ÖNEM VERİYOR.SEN DÜKKANINA(WEB SİTENE İÇERİK EKLEMEZSEN TANITIM YAPMAZSAN VEİDEO'DA AYNI TANITIM YAPMAZSAN OLMAZ ....SENE GELEMEZSİN, BIRAK 15-20 DK. GELEMEZSİN. arkadaşlar . Olaaz Böyle Bir Şey Sen Dükkan aç Açtığın Dükkanım Kapısında Müşteriler Beklesin Sen, Bidaha Gelirmi Müşteri kapına Fiziksel hayattada aynıdır bu. Ben Sizleta Yaşadıklarre Tecrubelerimi anlatsam Kitap Olur Şu Hayatım, Bu Yüzden Yaygın Söz Vardır, Çok Okuyanmı Bilir , Çok Gezenmi ,Tabiki, Dijital Ortamdada Şöyle Oluyor. ÇOK TEST EDEN BİLİR. NOKTA