Edelim hocamda mantıklı bir sistem lazım şimdi.Benim aklıma şey geldi siteler seodan anlayan birisinin elinde olucak herkesin makale vermesi sırası felan olucak, sırayla uygun gördüğü makaleleri sitelere sıralı ekliyecek veya 5erli grup olsak herkes bir paravan açsa birbirimizin yazılarını uygun şekilde girsek olabilir mi acaba işten anlayan arkadaşların yorumları çok önemli ?Aynen bu işi organize etmek lazım @samet; @eyupoglu; diyesim geldi.
Fikrimce herkes sub açabilir şöyleki kategorilere ayıracaksın sonrasında herkes o kategorilerle alakalı eşit şekilde sub acıp blog kurucak yani iş kaşınızdaki site icin blog acıcaksınız böyle diyim.Edelim hocamda mantıklı bir sistem lazım şimdi.Benim aklıma şey geldi siteler seodan anlayan birisinin elinde olucak herkesin makale vermesi sırası felan olucak, sırayla uygun gördüğü makaleleri sitelere sıralı ekliyecek veya 5erli grup olsak herkes bir paravan açsa birbirimizin yazılarını uygun şekilde girsek olabilir mi acaba işten anlayan arkadaşların yorumları çok önemli ?
Bence sosyal ağrı aktif kullanma çok etkili bana inanın benim ağırlığımdır.Doğru düzgün tanıtım bile almam yeri geliyor.Bende 100 yakın scoop.it,50-60 facebook,58 e yakın google pluıs v.s v.s.Ben bunlarla kafaya geliyorum çoğu zaman.Dediğim gibi iki ay 20 kişi karşılıklı paslaşırsak.Sitelerin genel oranlarında da yükselme olur.Ama çoluk çocukla yapılacak iş değil bunlar.O yüzden sağlam girilmelidir.Yada dediğin gibi @eyupoglu hiç paravana girmiceksin herkes tanıtım yapıcak çapraz bende varım. Lakin hiti olan sitelerden.
Bence var ya hiç paravanla falan uğraşmayın.Ben sosyal medyadan yanayım.Sağlam bir dayanışma ile bir çok kelime de kafaya gelebiliriz.Bunun içi 20 kişi bile yeterlidir.Sadece iki aylık çalışma ile orta dereceli kelimede birinci sıra garantisi veriyorum.
Bence sosyal ağrı aktif kullanma çok etkili bana inanın benim ağırlığımdır.Doğru düzgün tanıtım bile almam yeri geliyor.Bende 100 yakın scoop.it,50-60 facebook,58 e yakın google pluıs v.s v.s.Ben bunlarla kafaya geliyorum çoğu zaman.Dediğim gibi iki ay 20 kişi karşılıklı paslaşırsak.Sitelerin genel oranlarında da yükselme olur.Ama çoluk çocukla yapılacak iş değil bunlar.O yüzden sağlam girilmelidir.
Dediğinizi tam anlayamadım.Sizden rica ediyorum, bu işle ilgilenin elimde 6-7 sayfa fazla 100-300-1000-2000 gibi değişiklik göstermekte, örnekle 10 kişilik bir liste yapalım bu bile çok aslında eğer her içerik paylaşılacaksa, herkes hergün bu ekipteki konuları paylaşır uzar gider.
Dediğinizi tam anlayamadım.
Vallah 10 kişi olsun ama dürüst ve çalışkan hem hit hem de kelime bazlı yükselme sağlayabiliriz.Fakat bir gü bile aksaklık yapan çakallık yapan olursa direk sorgusuz sualsiz gruptan çıkartırız.Ama herkes şu konuda da dürüst olcak ne kadar kaynağı varsa serecek herkes güzel ve sahibini zarara sokmıyacak şekilde kullancak.Bu şekilde 3 ay gidelim size delikanlı gibi söylüyorum acaip verim alırız.Grubu kurup sosyal medya çalışmasına başlayalım demek istedim hocam.
Vallah 10 kişi olsun ama dürüst ve çalışkan hem hit hem de kelime bazlı yükselme sağlayabiliriz.Fakat bir gü bile aksaklık yapan çakallık yapan olursa direk sorgusuz sualsiz gruptan çıkartırız.Ama herkes şu konuda da dürüst olcak ne kadar kaynağı varsa serecek herkes güzel ve sahibini zarara sokmıyacak şekilde kullancak.Bu şekilde 3 ay gidelim size delikanlı gibi söylüyorum acaip verim alırız.