Doğru şekilde kullanırsan yararını göreceksindir.
Mesela Web 2.0 Blogs çalışması yapacaksan, makaleni şu şekilde yazman daha sağlıklı: {Merhaba|Selam|İyi günler} {bugün|bu hafta|bu sezonda}.... gibi devam edebilir, çok uğraşmak gerek olumlu sonuç alabilmen için (Önceden kullandım. Yararlarını gördüm)
Ben satın almıştım (süresiz) programı iyice çözdükten sonra, almanızı tavsiye ederim. Skypede "money.robot" kullanıcı ismiyle Nick arkadaşı ekleyip ismimi (Roman) söylersen fiyat konusunda yardımcı olabilir.Cevap için teşekkür ederim lakin onları biliyorum. Gerçi bu programın paralı bölümünde çeşitli algoritmalar, stratejiler var. Artık deneye deneye çözeceğiz.![]()
GSA Search Engine Ranker candır. Submit yapmadan önce içeriğimin google a doğal gözükmesi konusunda herşeyi veriyor. 4-5 günde bir güncelliyor kendini. Money Robot tan karışıktır GSA ama iyidir.
@mtasdemir
1.5 yıldır kullanıyorum öğrenme süreci hariç fire vermedim. Özellikle makrolar ve uygun *.dat dosyaları ile çok çok öteye gidebiliyor default halinden. Her türlü özelleşmeye açık yapısı da eli çok güçlendiriyor.
çok iyi bir şekilde ayarlarını falan kavrayıp çalışma yapmak gerekiyor zira eskiden acele edip bir siteme uygulamıştım fazla özen göstermeden siteyi batırmıştım![]()
Ana Siteye yaparsan çuvallarsın. Ama paravanlar için bulunmaz nimet.
GSA'cıyız aga diyorsun yaniGsa Captcha Breaker.![]()
@mtasdemir
1.5 yıldır kullanıyorum öğrenme süreci hariç fire vermedim. Özellikle makrolar ve uygun *.dat dosyaları ile çok çok öteye gidebiliyor default halinden. Her türlü özelleşmeye açık yapısı da eli çok güçlendiriyor.
50 Thread fazla değil mi ? Örneğin paravanın bookmarkı için okey ama, paravanlarım için bile biraz tedirgin olurum