otospin.comBu ingilizce ama türkçe makale özgünleştirici program yok mu. Ayrıca attığınız link de ki program ücretli ve pahalı bayağı
Vallah söyle söyleyim.Genelde paravanlar için kullanırım Ama bundan 3 yıl önce yemek tarifi sitesinde bu şekilde kullanmıştım.Sorun yaşamadım.@eyupoglu hocam herhangi bir TR makale girilince sonucu ne kadar başarılı ?Adsense gelir kazandığınız bir sitede kullanıyor musunuz yoksa sadece paravanlar için mi tercih sebebi ?
Teşekkürler, uygun bir zamanda demo yapayım ben en iyisiVallah söyle söyleyim.Genelde paravanlar için kullanırım Ama bundan 3 yıl önce yemek tarifi sitesinde bu şekilde kullanmıştım.Sorun yaşamadım.
[email protected] - 8565671 bunla gir.otospin.com uye olmaya calısıyorum ama sıstem patlamış sanırım, uye olamıyorum.deneyecekler bosuna ugrasmasın dıye
hocam teşekkurler hesap bılgılerını verdıgın ıcın, ortalama %15 spınleme oranına sahıp, zanımca spin yapıldıktan sonra bırkaç cumle ekleme cıkartma yontemı ıle T3 paravanlarda kulllanılabılır.[email protected] - 8565671 bunla gir.
Hesap sorun dğeil isteyen istediği gibi kullansın.Ayrıca http://www.klasspin.net/spinle.php burayıda deneyiniz.Ama spinlemeden yüzde yüz özgünlük beklemeyin bencede paravan harici kullanmayınız.hocam teşekkurler hesap bılgılerını verdıgın ıcın, ortalama %15 spınleme oranına sahıp, zanımca spin yapıldıktan sonra bırkaç cumle ekleme cıkartma yontemı ıle T3 paravanlarda kulllanılabılır.
ıstersen hesap bılgılerını degıştır hocam, bırılerı gorup sıfenı falan degıştırırse uzulurum, ben ıhtıyacımı gıderdım ve cok tesekkur ederım
Bu sitenin ne kayıt formu çalışıyor nede iletişim diye verdikleri skype adresi mevcut. Nasıl ulaşıyorsunuz bunlara.otospin.com
Benim ulaşma gibi amacım yok zamanın da üye olmustum Adamlar tüymüş demekki paralı sistem olmadığı için ulaşmaya çalışmıyorumçBu sitenin ne kayıt formu çalışıyor nede iletişim diye verdikleri skype adresi mevcut. Nasıl ulaşıyorsunuz bunlara.