• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Kurabiye Ismi Arıyorum acil

aorhan

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar eşim kurabiye yapıp satmak istiyor. Akılda kalıcı ve arama sonuçlarında rahat görünmesini istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum. Sonrasında instgram hesabı kasacam :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fütürist kurabiye (ilginç isimler para eder amam türkçe karakteri sorun etmezseniz.)
Yandım kurabiyesi :)

Sizden daha iyi isim koyabilecek birisi çıkmayacaktır yada eşinizden daha iyi, içinde kullanılan malzemelerin yoğunluğuna ve verdiği hissiyata göre bir isim koyarsanız daha iyi, zaten orjinal bir isim olacaktır.

Sizden daha iyi isim koyabilecek birisi çıkmayacaktır yada eşinizden daha iyi, içinde kullanılan malzemelerin yoğunluğuna ve verdiği hissiyata göre bir isim koyarsanız daha iyi, zaten orjinal bir isim olacaktır.
Valla bizde arıyoruz ama bazen işte tesadüf güzel Şeyler çıkabilir o yüzden Önerilere açığız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri