Ben de öyle düşünüyorum backlinkler ve diğer çalışmalar sadece hızlandırır ama farklı ve kaliteli içerik geç de olsa ödüllendiriliyor diye düşünüyorum.Sizin yazınız ne kadar etkili olursa olsun içeriğiniz nekadar iyi yazılmış olursa olsun iyi bir reklam ve arkanızda size referans olabilecek bir backlink altyapınız yoksa sanırım bulunabilir olmanız biraz zaman alabilir. Farklı olduğunuzu bu unsurları kullanarak daha kısa sürede sağlayabilirsiniz düşüncesindeyim, buda benim görüşüm naçizane...
dekorasyon sitesi için uyguladığım içerik uygun mu sizce. rakiplerim abuk zubuk 150-200 kelımelık makalelerine kıyaslaBana her zaman abes geliyor bu soru. Soruya soru ile cevap vermek istemem ancak benim de kafama takılan sorular var:
1. Köşe yazarı olsan, kötü yazı yazsan kim okur seni?
2. Çizgi film sitesi olan adamın içeriğinin kral olmasına gerek var mıdır?
3. +18'de içerik girmeye gerek var mı?
4. Kitle toplamaya çalışan ve sunum yapan bir adamın kötü yazısı olsa, videoları kötü kalitede sunsa, sadece youtube'a odaklanıp sitede yazılı içeriğe önem vermese, o site sizce ne kadar değerli olur?
Dedim ya işte benim de kafama takılan sorular bunlar. Aslında cevapları çok basit ancak bu soruları önce bir değerlendirip ondan sonra odaklandığımız işte en iyi şekilde kullanmamız gerek.
Backlink olmadan da olmaz...![]()
Hocam senin içeriğin bir şekilde tutacaktır hem resimlerin olsun hem yazıların özgün bir şekilde giriyorsun bana dorarsan senin tek sıkıntın teman temayı değiştirirsen kazanclarında artacaktırdekorasyon sitesi için uyguladığım içerik uygun mu sizce. rakiplerim abuk zubuk 150-200 kelımelık makalelerine kıyasla
Hocam fullsense teması hangi tema kullanmalıyımHocam senin içeriğin bir şekilde tutacaktır hem resimlerin olsun hem yazıların özgün bir şekilde giriyorsun bana dorarsan senin tek sıkıntın teman temayı değiştirirsen kazanclarında artacaktır