• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Hosting Piyasası Hala Açık Mı?

GeleceginİsAdamı

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,

bir konu açmıştım ve bilişim firması kuracağıma karar vermiştim. Şuan hali hazırda vereceğimiz 3 hizmete karar verdik Haziran gibi tam açılışı yapıyoruz, şuan vergi levhamız var. Hosting, vds, vps gibi hizmetler sunsak mı, sunmasak mı karar veremedik. Eğer bu hizmeti sunarsak destek verme konusunda sıkıntı yaşamayız. Başlangıçta bizi taşıyacak altyapıyı da sağlamamız da sorun yok. Müşteri bulmak için ise Webrazzi.com'a ve bazı çeşitli büyük internet alanında yazarlara reklam vermeyi planlıyoruz. Ancak bu alanda hala müşteri bulmak mümkün mü, bunda kararsızız. Sizlerden yorum almak istedim.
 
Piyasada 1-2 firma hariç işini adam gibi yapan bir firma yok hala. Ama normal bir hosting firması yerine digitalocean tarzı bir firma çok daha ses getirir ve kazandırır hazır digitalocean türkiye piyasasına girmeden önce.
 
bu sektörde atı alanın üskürdarı geçtiğini düşünüyorum bundan sonraki çalışmalar sadece heves olarak kalacaktır.
 
Adam gibi işini yapan türkiyede hepi topu 20 firmayı geçmez hatta bu 20 sinden sorunsuzu 10 tanedir. gerisi çöp bence bulaşmayın :)
 
Bu kaliteli olarak tabir edilen birkaç firma kalitesinde hizmet vereceğinizi varsaysak dahi öncelikle bu firmalardan farklı birşey sunmadığınız müddetçe bu firmaların şu an oldukları konuma gelebilmeniz çok zor (herkesin tavsiye ettiği bir yer varken kimse kolay kolay tanımadığı bir yere gitmez, heleki piyasada dandik hosting firmalarından ağzı yanan insanların oluşturduğu yüzlerce yorum varken), farkınızı ortaya koyduktan sonra reklamınızın kendiliğinden oluşması gerekiyor birazda, bunu öncelikle fiyat olarak piyasa altında başlayıp 7-24 kullanıcı yanlısı tam hizmet vererek sağlam referanslar oluşturarak sağlayabilirsiniz belki...
Başarılar
 
Yapılır, yapılmaz diye bir şey yok.

Fakat büyük paralar ortaya koymalı ve birkaç sene hiçbir şey kazanmamayı göze almalısınız.

Baya büyük paralar koymalı, hiç para kazanmadan ekip kurup çalışmalara başlamalısınız.

Yani küçük ölçekli düşünüyorsanız hiç bulaşmayın.
 
Geri
Üst