Değil tabi kiHmm, iyiymiş günlük 10 hitle zengin olursun.Çok sormak istemem.Fakat türkçe değil herhalde ?
californiya bazlı bölgesel bi kelimeden mi bahsediyoruz aceba
Gelişme var mı? @mtasdemir
çok fazla arama yok. 5 i özgün geri kalanı yüksek kalitede spin 16 post kayıtlı. Bir gözlem yapayım dedim. Napsam yine yüksek spinli post kasmaya devam mı etsem uygun kategoride. Anahtar kelimemde 5. sayfadayım
Ustam ne zamandır soruyorum bir türlü yanıt bulamadım ya. Sana sorayım inş. cevap alırım.Şimdi tık basına 1.480 alıyor ya google reklam verenden peki bize ne kadar para verecek bu aldıgı paradan. Yani ben adwords reklamlarını hep kullanırım. Ama hiç adsense almadım. Çoğu kişi de ezbere iş yapıyor. 50 kurus alsa bayram edip arastırmıyor. Mesela "su deposu" kelimesi 1.5 lira veriyor tık basına. Şimdi ben bir site acsam. Googleden bana "su deposu" diye ziyaretci gelse. Su deposu ile alakalı yazımı okuyup reklama tıklasa google bana ne kadar verecek. Sanırım google servislerinde %68 i diye okumustum ama hiç cevap bulamdım bu soruya. Hep sektörel çalıştığım için adsense ile de işim olmadı. aydınlatırsanız sevinirim.
Ve bu kelimeyi araştırdım Google'da. İlgili kelimeyi başlıkta geçirerek reklam veren var