• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Hangi Sayfalar noindex Olmalı?

sekeno

Kayıtlı Kullanıcı
Sitelerinizde hangi sayfaları noindex yapıyorsunuz arkadaşlar? Ben yazar, tarih arşivleri ve kategorileri noindex yapıyorum. Bazıları etiket sayfalarının da noindex yapılmasını tavsiye ediyor ama ben etiket sayfalarından iyi trafik alıyorum. Sizce ne yapmalı? Etiket sayfalarını noindex yapınca içerikler daha iyi yerlere gelir mi?

1. Yazar sayfaları ve arşivleri
  2. Tarih sayfaları ve arşivleri
  3. Page/1 2 vs gibi arşiv sayfaları ve sayfalamalar
  4. Medya yani görsel sayfalarını ya noindex yapın yada yazının orjinaline yönlendir deyin all in one seo da veya yoastta ek sayfalarını ana yazıya yönle deyin.
  5. Tag sayfaları sitesine göre. Spam yok ve hit alınıyorsa sadece eksiz etiketleri temizleyin derim.

1. Yazar sayfaları ve arşivleri
  2. Tarih sayfaları ve arşivleri
  3. Page/1 2 vs gibi arşiv sayfaları ve sayfalamalar
  4. Medya yani görsel sayfalarını ya noindex yapın yada yazının orjinaline yönlendir deyin all in one seo da veya yoastta ek sayfalarını ana yazıya yönle deyin.
  5. Tag sayfaları sitesine göre. Spam yok ve hit alınıyorsa sadece eksiz etiketleri temizleyin derim.
Teşekkürler.

Geri