selam arkadaşlar blogspot üzerinden gelir elde etmeye calısıyorum yaklasık 25 civarı blog acıp kapadım bana öyle bir sektör yada öneri verin ki güzel para kazanabileyim hemde bu işten zevk alayım önerilerinizi bkliyorum
Para e-ticaret sektöründe vardır. Bir hizmet sunarsınız karşılığını alırsınız. Ciddi düşünenler için tabi. Büyük oranda para bu sektör içerisinde dönüyor arta kalanlar ise adsense gibi reklam firmlarıylan kazanıyorlar.
bana kalırsa 0'dan başlayacak birinin film-dizi sitesi haricinde gösterim yahut tıklama başı gelir hayal etmesi mantıksız. yeni bloglar ancak başka sitelere 2 3 seneden sonra backlink satar.
iki konuda fikrimi söyliyeyim. Bildiğin konuların sayısını arttırabilirsin. Ben mesela bileklik nasıl yapılır çok iyi biliyorum mesela Benim bu sitemin TOsu %2,5 civarında.Şu en çok ilgilenilen, bilinen konuda yazma işi beni yedi bitirdi. En çok bildiğim konu wordpress, seo, niche, sosyal medya vs. E bunlarda yazsam daha önce yazan binlerce insan var. Hadi farklılı yarattım desem hangimiz reklama tıklıyoruz. Sırf fesatlıktan bile tıklamıyoruz yalan mı Mesela seocry. 1 kere bile tıklamadım, ayıptır günahtır. Neyse ara ara tıklıyım da rıfkının ekmeği suyu çıksın bari.
iişte o tek ürünü de bulmak mesele hocamBlog sitesiyle uğraşıp tık başı para kazanacağınıza tek ürün e-ticaret sitesi açıp parayı reklama basıp para kazanmak bana daha mantıklı geliyor.
iişte o tek ürünü de bulmak mesele hocam
bana uyar hocam maksat para kazanmak olduktan sonraNiye mesele olsun ki.. Piyasada bir sürü ürün var isterseniz gelin satış ortaklığı yapalım..
bana uyar hocam maksat para kazanmak olduktan sonra
Satış ortaklığı varsa bende skype adresini pm alıyım hocamskype adresini yolla bi görüşelim hocam.
Satış ortaklığı varsa bende skype adresini pm alıyım hocam