selam arkadaşlar blogspot üzerinden gelir elde etmeye calısıyorum yaklasık 25 civarı blog acıp kapadım bana öyle bir sektör yada öneri verin ki güzel para kazanabileyim hemde bu işten zevk alayım önerilerinizi bkliyorum
25 Civarı blogu açıp kapadıysan çoğumuzdan daha tecrübeli sayılırsın, bizim sana sormamız gerekir
Şakası bir yana, yorulmadan ve sıkılmadan içerik üretebileceğin konu hangisiyse o konuda yazmanı öneririm. Muhakkak ilgi duyduğun, araştırmaktan keyif aldığın konular vardır. Futbol, otomobil, seyahat, at yarışı, yemek, oyun... Bence sektörün ne kadar kazançlı olduğundan ziyade, uzun süre istikrarlı şekilde içerik üretebileceğin, sorulara yanıt verebileceğin, bir fan kulübünü yönetebileceğin sektör seçmeye çalış.
En kazançlı sektör de olsa, para kazanacak aşamaya gelene kadar bayağı bir emek harcamak gerekiyor. İlgi duyduğun bir alan değilse, o aşamayı atlatmak çok zor geliyor. İlgilendiğin konularda bile aylarca düzenli olarak içerik üretmek zor. Bir süre sonra keyif olmaktan çıkıp göreve dönüşüyor. Bu yüzden herhangi bir alanı değil, en çok ilgini çeken alanı seçmeni tavsiye ederim.
Sektör ne olursa olsun, insanlar yazılarını ilgiyle takip ediyorsa bir şekilde karşılığını alırsın.