• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Google Konu sonuna otomatik başlık ekliyor ?

intifada1453

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar arkadaşlar, sitedeki konu başlıklarının sonuna sanırım google kendi kafasına göre başlık atıyor, misal aşağıda siteye bir konu ekledim google'da 2 farklı şekilde çıkıyor tek link ama site başlığı farklı çıkıyor.
dfD007a.png


bu diğer sitem içinde böyle bir durum söz konusu neden acaba site wordpress, seo eklentisi all in one seo

site anasayfa başlığı bu : Full Program Deposu | Full Program | Full Programlar İndir

Yazı sayfası başlık ise : %post_title% | Full Son Sürüm İndir | Full Program indir | Full Programı İndir

normal olarak konu sonlarına bu yukarıdaki yazı sayfası başlığını eklemesi lazım evet o şekilde de ekliyor ama "full program deposu" olarakda ekliyor :S google'da sitedeki bir konuyu arattığımda başlıklar "Full program deposu" şeklinde çıkıyor. örn aşağıdaki gibi
kGKZjZ6.png
 
daha önce bir kaç sitemde bu sorunla karşılaştım. sebebi o kelimeye çok backlink almamdı. yani çok fazla site sizi "full program deposu" olarak referans gösterdiyse google kafasına göre ekleyebiliyor.
 
Bu olabiliyor.Google kullanıcıya en uygun sonucu vermek için bazen kendi kendine değişik aramlarda değişik başlıklarla içeriğinizi gösteriyor.
 
Benim ilk açtığım sitede saçma linkler almaktan ana sayfa da dahil sitenin her sayfasında bu sorun olmuştu, site hitlendikçe düzelmişti benimkisi
 
Geri
Üst