• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Genel arama bazlı site hakkında yardım

caneralcilioglu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar,
Ansiklopedi tarzı konu arama üzerine ziyaretçi çekebilecek bir sitem var. Tüm altyapıyı oluşturdum. Özgün bir miktar içerik girdim ancak üniversite, kurumsal işler projeler derken ilgilenmeye fırsat bulamacağım diye düşünüyorum. Siteyi açalı 1 hafta kadar oluyor. 20 civarı özgün makale girildi. Hiçbir çalışma yapmadan şuanda günlük 4-5 hiti var.

Yaklaşık 12.000 kısmen özgün(ocr ile eklenmiş) bir site var ve içerikleri başka bir yerde kullanılmamış. Bu siteden içerikleri çeksem ve makaleye harcayacağım vakti seo çalışmalarına ayırsam nereye kadar getirebilirim ? Bahsi geçen site açılmış ve o şekilde bırakılmış çalışma yapıldığını düşünmüyorum. Google'da 165k index'i var. Pagerank 3.

Yaz sonuna kadar ödenmesi gereken 20 bin liranın üzerinde borcum var. Mevcut gelirimi artırmazsam borcu kapatmama yetmiyor. Bu proje ile zamanımı riske atmak istemiyorum uykudan, dinlenme vakitlerinden vs. feragat ederek de ilgilenebileceğimi düşünüyorum.

Sizce vaktimi yukarda bahsettiğim siteden içerikleri çekip reklam çalışmasına harcayarak mı değerlendirmeliyim yoksa farklı bir yol mu izlemeliyim ? Fikirlerinizi göstereceğiniz alternatif yolları bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..
 
özgün makale girebilecek öğrenci bulsan aylık 300 liraya 40 makale girer tahminim. yavaş bir yöntem ama daha sağlam olur.
Yada yazında bahsettiğin gibi yap reklamını ver sitenin tasarımı mottosu felan iyi olsun ziyaretçiyi siteye bağlasın. çöp site gibi gözükmesin
 
Bence kesinlikle özgün gidin derim. 15 içerik ile 300 tekil alıyorum biyografi üstüne bir sitemde. Bazı günler bu 1k ya kadar çıkıyor. Yani bence sektör ne olursa olsun; fark oluşturmak, özgün olmak önemli. Az gir içeriği icabında ama en azından bi b*ka benzesin :D
 
Şuanda 28 ziyaretçi 61 sayfa görüntülemesi var. Henüz birşey yapmadım 10 özgün makale bu şekilde. Özgün devam etmek en iyisi olacak galiba. Yorumlar için teşekkürler olmazsa başka bir domainle spam da denerim. Rıfkıya selam :D
 
Geri
Üst