Baktım buna da kaç tlye kadar harcamalarda acaba iade ediyorlar? 50 Tl mi üst limit ne acaba bilgin varmı?
Edit: Buldum. http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
Bir 50 tl ekleyelim geçmeden kampanya.
Bende 100 tl lik kupon ile kullandım 25 tl haricinde para çekilmedi.İade sonraki ay yapılıyor.Hocam acaba adwords kuponuyla birleştirebilirmiyiz, bide kredi kartımızı giriyoruz ama kuponumuzdan ve eklediğimiz paradan başka çekmez dimi para
Bende 100 tl lik kupon ile kullandım 25 tl haricinde para çekilmedi.İade sonraki ay yapılıyor.
Hosting kategorisinde vermiştim hitler yeterliydi, bende pek anlamam ama şu konuda arkadaşlar iyi olduğunu kastetmiş.125 tl reklam vermiş oldunuz yani hocam, nasıl geri dönüşler iyi mi ne civarda hit geldi bende de kupon var kullanmak istiyorum.
Valla hostingte, vpsde, domain bayiliğinde vs ben çatır çatır verdim reklamı sıkıntı çıkmadıO değilde adwordse hesabı banlatmamak benim sorunum Sanırım digital ürünlere adwords kota koyuyor? sizce çaresi var mıdır?
Direkt.Ödemeyi direk, Adwors üzerinden mi yapıyorsunuz yoksa Google cüzdan oluşturup ondan sonra mı işlem yapıyorsunuz ?
Direkt.
Duuurrrrrr üst limit 50 tl yanlış anlamışsınTşk ederim 50 Tl ve üzeri 60 Tl atalım zaten 30 Tl iade olur + 100 Tl kupon kampanyası var
Duuurrrrrr üst limit 50 tl yanlış anlamışsın
Hocam bankaya sorun isterseniz enparada hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar Google için.Bankanız veya kredi kurumunuz reddetme gerekçesiyle ilgili aşağıdaki ayrıntıları verdi: Finans kuruluşunuz tarafından hiçbir neden belirtilmedi,
hatası alıyorum
Bankanız veya kredi kurumunuz reddetme gerekçesiyle ilgili aşağıdaki ayrıntıları verdi: Finans kuruluşunuz tarafından hiçbir neden belirtilmedi,
hatası alıyorum