• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

E-ticarete başlangıçta platformlarda aradığım özellikler için yardım

emrecmrt

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlara yardım için üstlenmek zorunda kaldığım bir projede takıldığım noktalar var öncelikle nakit yönünde biraz sıkışıklar zaten bende cüzzi bir rakama yardım ediyor olacağım sadece güzel bir fikri gerçekleştirmek istiyorlar.
1-Öncelikle hangi alt yapıyı kullanmalıyım?
Wordpress-Opencart-Mangento vs. yada İdeasoft-Tsoft gibi hazır sistemler mi?
2-Ürün alındığında, üyelik onayı gerektiğinde, yada kampanyalarda müşteriye mail ve sms bilgilendirme işlemlerini nasıl halledebilirim?
3-Siteye üye olup giren bir kullanıcı bir ürün aldığında müşteriye onaylama maili ve sms atmak istiyorum, ayrıca sitede tedarikçilerin kendilerinden ürün alan müşterilerini anında izleme özelliği olması gerekiyor çünkü siteden ürün alan müşteri bize ödeme yapacak sonra tedarikçiye gidip alımı yapacak bunun takibi tedarikçiler tarafından nasıl yapılabilir yada tedarikçi entegrasyonları nasıl kullanılabilir? bu alanda özellikle takıldık çünkü tedarikçinin kendinden ürün alanları bilmesi ve ürün-hizmet teslimi yaptıktan sonra bu veriyi satıldı yada teslim alındı olarak işaretlemesi gerekiyor ileride çıkabilecek sorunlara karşı...
4-Sitede şart olmasa da canlı chat özelliği isteniyor bunu önerdiğiniz altyapıda nasıl kullanabilirim?
Yardımlarınız ve önerilerinize cidden çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
 
Son düzenleme:
Fikirlerimi yazayım.
1 - Hazır sistem kesinlikle kullanma. Kendine göre düzenleme yapabileceğin sistemler kullan. Bence yapacağınız işe göre OpenCart ve Magento zaten yeteri kadar işini görecektir.
2- Mail ile haber verme özelliğini mailchimp ile halledebilirsiniz. Ücretsiz üyelikte aylık 12000 taneye kadar mail yollayabiliyorsunuz. 2000 kişide mail listesi belirleyebiliyorsunuz.
3- Bir şey diyemiyorum. Kuracağın alt yapıya göre değişecektir. Başka arkadaşlar da zaten fikirlerini söyleyecektir.
4- Canlı chat için zopim kullanabilirsin. Fazlasıyla işini görecektir. Aylık 14 dolar olması lazım fiyatın. 15 günlük deneme sürümü kullanabiliyorsunuz.
 
Teşekkürler şimdilik tek takıldığım tedarikçilere site yöneticisi tarafından ayrı bir üyelik verip sadece kendi ürününün satışını yani kimlerin aldığını izleyebilmesi gerekiyor bunun hakkında fikir sahibi olanlar yada herhangibir alt yapı ile kod düzenleyebilecek eklenti yazabilecek olanlar ücretli veya ücretsiz yardım almak istiyorum fikri olan arkadaşlar buradan ulaşır yada fikir bildirirse çok sevinirim
 
Geri
Üst