Red
Kayıtlı Kullanıcı
Domain alış satış bölümü göremedim @cryptosam; açılsa iyi olur elimdeki domainleri satmayı düşündüğüm şu sırada
Selam ticari konulara girilsemi girilmese mi bu konuyu şu an netleştiremedik. Bu konuyu yani ticari işlemlere girilip girilmeyeceğini forum içinde tartışmaya açıp netleştirmek gerekli. Şu anda forumda alım satım yapılamıyor.Domain alış satış bölümü göremedim @cryptosam; açılsa iyi olur elimdeki domainleri satmayı düşündüğüm şu sırada
Şimdi adam gidip abidik gubidik bir isim alacağına eski ve anlamlı içine sinen bir domainle başlasa iyi olur illa ticari olarak düşünmemek lazım çoğunun elinde vardır işine yaramaz başkasınada lazımdır ama domain bulamaz anlıyon.Selam ticari konulara girilsemi girilmese mi bu konuyu şu an netleştiremedik. Bu konuyu yani ticari işlemlere girilip girilmeyeceğini forum içinde tartışmaya açıp netleştirmek gerekli. Şu anda forumda alım satım yapılamıyor.
Anladım dediğini. Dur bakalım bu gün bir konu açalım. Ne diyecek millet ticaret işine vs.Şimdi adam gidip abidik gubidik bir isim alacağına eski ve anlamlı içine sinen bir domainle başlasa iyi olur illa ticari olarak düşünmemek lazım çoğunun elinde vardır işine yaramaz başkasınada lazımdır ama domain bulamaz anlıyon.