Madebodom
Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar beyler, yapacaklarımın doğru olup olmadığını teyitlerseniz minnettar kalırım
Yapacağım işlemler şunlar. Öncelikle Wordpress kullanacağım ve kimsede olmayan sıfır bir tema ve özgün konular ile sitemi oluşturacağım.
Sonrasında Ayarlar kısmından site title'ını Yabancı Dizi izle yapacağım. Sadece bir keyword olacak.
Sonrasında All in Seo kısmından yine title desc. keyword kısımlarına bu etiketi ekleyeceğim.
Page title kısmındaki Post title - blog title kısmını şu şekilde düzenleyeceğim; "Post Title - Yabancı Dizi izle" bu sayede eklediğim her bölüm indexi şu şekilde alacak; "Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm izle, Yabancı Dizi izle"
Bu yöntem ile her konumda keyword ümü desteklemiş olacağım.
Önemli bir nokta olan konu etiketleri kısmını da şu şekilde yapacağım;
Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm izle
Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm yabancı dizi izle
Eklediğim her konu otomatik olarak bir çok sosyal ağ'da otomatik olarak paylaşılacak ve yine "Post Title - Yabancı Dizi izle" şeklinde paylaşılacak.
Ardından 1 hafta sonra sağlam bir siteden tanıtım yazısı alacağım keyword'üme.
Site 1. ayını doldurduğunda sosyal ağlardan reklam alacağım.
Bu yöntem ile 1 2 ay içerisinde iyi yerlerde olabileceğimi düşünüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın, sizinde onayınızı alırsam kafamda herşey oturmuş olacak
Bu arada domainimde keyword; yabancidizix.com
Yapacağım işlemler şunlar. Öncelikle Wordpress kullanacağım ve kimsede olmayan sıfır bir tema ve özgün konular ile sitemi oluşturacağım.
Sonrasında Ayarlar kısmından site title'ını Yabancı Dizi izle yapacağım. Sadece bir keyword olacak.
Sonrasında All in Seo kısmından yine title desc. keyword kısımlarına bu etiketi ekleyeceğim.
Page title kısmındaki Post title - blog title kısmını şu şekilde düzenleyeceğim; "Post Title - Yabancı Dizi izle" bu sayede eklediğim her bölüm indexi şu şekilde alacak; "Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm izle, Yabancı Dizi izle"
Bu yöntem ile her konumda keyword ümü desteklemiş olacağım.
Önemli bir nokta olan konu etiketleri kısmını da şu şekilde yapacağım;
Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm izle
Sherlock 1. Sezon 1. Bölüm yabancı dizi izle
Eklediğim her konu otomatik olarak bir çok sosyal ağ'da otomatik olarak paylaşılacak ve yine "Post Title - Yabancı Dizi izle" şeklinde paylaşılacak.
Ardından 1 hafta sonra sağlam bir siteden tanıtım yazısı alacağım keyword'üme.
Site 1. ayını doldurduğunda sosyal ağlardan reklam alacağım.
Bu yöntem ile 1 2 ay içerisinde iyi yerlerde olabileceğimi düşünüyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın, sizinde onayınızı alırsam kafamda herşey oturmuş olacak
Bu arada domainimde keyword; yabancidizix.com