Heisenberg
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba hocam ben alalı baya oldu ubuntu kurdum panelden siyah ubuntu ekranı geliyor şifre değiştirme işlemini yapıyorum sonrasında o ekranda kalıyor ubuntu açılmıyor putty ile denedim yine aynı ne yapmalıyım
Aynen hocam bendeben bu işten umudumu kestim, nasip değilmiş dedim salladım gitti![]()
sal gitsin kardeşim, alan aldı kuponu. sen en son sametin yazdığı affiliate şeklinde uğraş bence bu işten çok daha getirisi var kesin..edu uzantılı e-posta adresi bulamadım kibulsam kaçırmak istemem iyi para !
Hey X-Adam,
Unfortunately, we weren't able to approve your educational discount request. You're welcome to re-apply, or follow up with any questions by replying to this email.
Have an Octotastic day!
- The GitHub Education Team
Ne zaman talep göndermiştin dostum? Yani ne kadar zamanda cevap geldi merak ediyorum.Diye bir e-posta göndermişler bana, demek ki kabul etmediler beni, sağlık olsun.
bunlarin garezi banamiEskilerde oluyor.
Beklemen gerekiyor, sana dönüş yapacaklarmış. Ama yapmıyorlar tabiiare you student? sayfasından sonra
Which best describes you? sorusuna student diyorum.
sonra
What are you looking to get a discount for? sorusuna individual diyorum.
next diyorum bu uyarı geliyor.
You have an outstanding discount request for @batu78. We will get back to you soon.
NE YAPMALIYIM?
çok fazla indirim isteği yollamışsın diyorlar. Pek olumlu bir geri dönüş olacağını sanmıyorum çünkü formu kısa doldurmuşsun. "Which best describes you?" sizi en iyi ne tanımlar sorusuna sadece student demek yeterli değil. "İnternet üzerinden projeler geliştiren, yazılımcılık eğitimi alan bir öğrenciyim" vb doğal bir tanım yapmanız gerekirdi. Ayrıca "What are you looking to get a discount for?" sorusuna da individual reddedilesi bir cevap. Bir önceki sorunun cevabıyla bağdaştırılarak "yazılım eğitimi alan bir öğrenci olduğum için öğrencilik dönemimde geliştirdiğim projelerimi yayınlayabileceğim ve ileride profesyonel olarak kullanabileceğim servisleri tanımak amacıyla bu programa başvuruyorum" tarzı bir betimleme kabul görme ihtimalini artırırdı.are you student? sayfasından sonra
Which best describes you? sorusuna student diyorum.
sonra
What are you looking to get a discount for? sorusuna individual diyorum.
next diyorum bu uyarı geliyor.
You have an outstanding discount request for @batu78. We will get back to you soon.
NE YAPMALIYIM?