cryptosam
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar kaç gündür araştır, düşün taşın et, sitede test et derken son durumu yazmak istedim.
Toplamda 100 tl gibi bir para topladık. Yardımda bulunanlar sağolsun varolsun.
Şimdi. Durum şöyle:
Arrowchat:
Sitede altta görünen chat sistemi bu sistem.
Fiyat: 49$ (Arrowchate linkli halde. İleride 249$' business sürüme geçerek aradan tinychat çıkarılabiliyor.)
Cometchat:
Fiyat: 499$ (Video olaylarının yani üstte yazdıklarımın tamamını destekleyen sürümü)
Sonuç:
Arrowchate indirim için yazdım yanıt geldi indirim yok. Firma katı biraz.
Cometchate yazdım. Maile yanıt gelmedi.
Gönül isterki olmuşken profesyonel olsun cometchat olsun, bu chat olayını sevmiş isek, biri bize seo programı kullanımı; fakrlı bir olayı videolu anlatabilsin diyorsak cometchat. Ama bariz 200 dolara kadar fiyatı inmeleri gerekli. O şekilde bir ticket gönderdim.
Şu an Bağışlar ile toplanan para: 100 TL civarı
Sizlerin görüşü nedir?
Toplamda 100 tl gibi bir para topladık. Yardımda bulunanlar sağolsun varolsun.
Şimdi. Durum şöyle:
Arrowchat:
Sitede altta görünen chat sistemi bu sistem.
- Video görüşme: Var.
- Toplu video görüşme: Tinychat apisi ile az karmaşıkta olsa var.
- Masaüstü paylaşımı: Yok (Teamviewer gibi 100 kişiye kendi masaüstümüzden yayın kısaca)
Fiyat: 49$ (Arrowchate linkli halde. İleride 249$' business sürüme geçerek aradan tinychat çıkarılabiliyor.)
Cometchat:
- Video görüşme: Var.
- Toplu video görüşme: Var. Sistem sağlam.
- Masaüstü paylaşımı: Var. (Atıyorum ileride bir seo programının kullanımını birine anlattırdık. Direk adamın masaüstünden bakıp izleyebileceğiz topluca.)
- Bu cometchatin avantajı sitede istediğiniz kullanıcı ile masaüstünüzü paylaşabileceksiniz. Teamviewer gibi ama kullanıcının mouse müdahale edebilmesine varana kadar müdahale ediyorsunuz. Yani izin vermezseniz adam sadece izliyor.
- Chat odasında biri açıp canlı yayın yapabiliyor. 5 er 10 ar kişi ya da sorusu olan direk konuşmaya dahil olabiliyor.
Fiyat: 499$ (Video olaylarının yani üstte yazdıklarımın tamamını destekleyen sürümü)
Sonuç:
Arrowchate indirim için yazdım yanıt geldi indirim yok. Firma katı biraz.
Cometchate yazdım. Maile yanıt gelmedi.
Gönül isterki olmuşken profesyonel olsun cometchat olsun, bu chat olayını sevmiş isek, biri bize seo programı kullanımı; fakrlı bir olayı videolu anlatabilsin diyorsak cometchat. Ama bariz 200 dolara kadar fiyatı inmeleri gerekli. O şekilde bir ticket gönderdim.
Şu an Bağışlar ile toplanan para: 100 TL civarı
Sizlerin görüşü nedir?