• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Ciddi bir durum Seeding Önerleri :

keboozgur

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım başına gelen ciddi bir durumu anlattı, ben de burada biraz üstü kapalı isim vermeden anlatcam yardımcı olabilirseniz, fikir- tavsiye sevinirim.

Üst düzey bir firmada yetkili bir şahıs adına internette bir sitede ağza alınmayacak hakaretler ve karalamalar mevcut. Bu sayfa google'da adı aratılınca vesaire üst sıralara çıkmaya başlamış. Biz bu sayfaya aşşağı çekmek hatta mümkünse spama sokmak istiyoruz. Ben bu arkadaş adına bir site açıp sıralamada bunu geçmesini sağlayacağım fakat yine ilk sayfada kalması doğru olmayacaktır, bir şekilde filtre yemeli, bu konu hakkında ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, backlink bile basabilirim, arkadaşımın başı dertte IK falan çağırmış hallet bu durumu gibisinden işi riskte, bu konuda fikirleriniz nelerdir ? sizden yardım almak isterim açıkcası.

Daha önce çok fazla black-hat uğraşmadığım için tecrübemde yok, xyz link basayımmış vesaire... Arada kaldım.
 
hocam savcılıga gıttınız mı ? ılgılı sıteyı host eden yer ıle ıletısıme gecıp yayını durdurma adına bır aksıyon planı oluşturun bence oncelıklı.

yanı ben olsam once yasal yollara basvurur proseduru yuruturdum.ıkıncı adım olarak google'a sıteyı sıkayet eder, ucuncu adım olarak kendıme bu arkadaş ıcın yenı bır sıte açar ve son olarak sorunlu sıteyı spam'a sokmak ıcın lınk kasardım.

kotu bır durum umarım cabuk sıyrılırsın
 
Durum yukarıda yazıldığı gibi ise ; İftira, kişilik haklarına saldırı ve Özel Hayatın gizliliğinden suç duyurusunda bulunun, maddi ve manevi tazminat talep edin.
İllegal yollar ve çetrefilli işler ile uğraşmanızdansa bunu yapana ceza aldırmanız daha mantıklıdır.
 
Geri
Üst