• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Bu kadar şanssızlık olmaz ya !

Winchester

Kayıtlı Kullanıcı
Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum arkadaşlar 3 hafta önce bir web site işi aldım bi gece club'ünün sitesi orda çalışan bir arkadaşım ayarları işi neyse 1,300 anlaştık 300 peşin geriside iş bitince 1 haftadan biraz uzun sürdü ve bitirdim ( o sırada baya bi para sıkışmıştım baya sevinmiştim işin geldiğine) neyse sözlerinde durmayıp 500 + 500 ödesek olur mu dediler ona tamam dedim geçen hafta pazar 500 gönderceklerdi göndermediler perşembe hepsini göndercez dediler yine göndermediler bende cuma günü kapattım siteyi orda çalışan arkadaşada söledim oda patronuna sölemiş patronu aynen şu cevabı vermiş "Canı sağolsun ödeme yapınca açar sitemizi demiş" ama tarih vermemiş bu cevabı görünce şok oldum
biggrin.gif
neyse dün gece arkadaşa tekrar mesaj attım dedim aga son durum ne patron hiç birşey sölemiyormu diye sabah 6 da cevap atmış arkadaş aynen şu ( Patron Öldü Kanka ) sabah uyanınca bi baktım yine şok oldum ama bu sefer içimden baya sövüyom ulan üç kuruş para için bölede yalan sölenirmi diye 1 saat önce mesaj attım arkadaşa dalgamı geçiyonuz diye cevap olarak yok kanka gerçekten öldü gece bar çıkışı sıktılar patrona dedi der demez hemen internet'e baktım harbiden öldürmüşler adamı ne yapayım ben şimdi ya adamın ölüğüne mi üzüleyim yoksa bu kadar şansız biri olduğumamı üzüleyim bilemedim

Hocam hakikaten de sizinki ... Yanlış anlamayın amam bu günlerde size ücretsiz çöl safarisi falan çıkarsa sakın gitmeyin. Ya da nefsiniz çok kötüymüş. Sizin ahınızı almamak lazım. Bu durumda saygılar kem küm..

Okudum gülecem gülemiyorum da. .. Allah rahmet eylesin.. Size de geçmiş olsun hocam..

ulan komik değil ama komik be abi :D komedi senaryosuna fikir olarak söylesen, yok lan fazla gerçekçi değil derim :D hayat işte, başı sağolsun o patronun, yakınlarına sabır dileyelim.

geçmiş olsun :) buna benzer bi olay geldi başıma 2 ortaklı bir şirkete sağlam bi proje yapmıştım, ortağın biri bütün paraları alıp kaçmış öteki madur kaldı, işi bıraktı ben baştan paramı almıştım zaten sitede bana kaldı böyle saçma bir şey oldu :)

Bu sektör böyle nankör arkadaşlar aynı şekilde benimde aldığım işte karşı taraf gün vermesine rağmen müsait değilim diyip 3 - 5 gün aramamım ardından :) Dışarda yaptıracağım ucuz işi sana pahalıya yaptırdım demeside cabası zorla iş yapmıyoruz. Kime yaptırmak istiyorsan yaptır

Geri