mtasdemir
Kayıtlı Kullanıcı
İlgi duyduğum konular hakkındaki forumları ziyaret eder ve paylaşımları takip ederim genelde. Bu foruma da kayıt oldum. Ancak bu forum hakkında bazı farklı düşüncelerim var.
Bu forum bana ait değil ancak içimdeki bir his bu forumda bana samimiyeti hissettiriyor. Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
4-5 yıllık arşivimden bazı eğitimleri, ne w***z de ne başka yerde bulunmayan bazı içerikleri paylaşabileceğimi düşünüyorum. Bunların içerisinde;
Dünyada devasa yerler var ve onların yaptığı işlerde küçük küçük başlamıştı
Not: Zaten internette (herkesin ulaşabileceği şekilde) var olan şeyleri paylaşacaksan paylaşma diyenler varsa lütfen demesin. Özel dersler ve içeriklerden bahsediyorum. Tabi ki ağırlık olarak bu dersler yabancı dilde)
Bu konuda samimi görüş belirtmenizi isterim. Hadi hurra bizde faydalanalım diye düşünen insanları hiç sevmem.
Bu forum bana ait değil ancak içimdeki bir his bu forumda bana samimiyeti hissettiriyor. Bu yüzden bazı önerilerim olacak.
4-5 yıllık arşivimden bazı eğitimleri, ne w***z de ne başka yerde bulunmayan bazı içerikleri paylaşabileceğimi düşünüyorum. Bunların içerisinde;
- Yabancı Adsense eğitimleri (100 lerce dolarlık özel paylaşımlar)
- Yabancı Seo eğitimleri (100 lerce dolarlık özel paylaşımlar)
- Aylarca uğraşıldıktan sonra arşiv haline getirilebilecek bazı içerikler. Bunları arşiv ettiğim için söylüyorum
- Bu ve bunun gibi şeyler işte (sosyal medya vs vs)...
Dünyada devasa yerler var ve onların yaptığı işlerde küçük küçük başlamıştı
Not: Zaten internette (herkesin ulaşabileceği şekilde) var olan şeyleri paylaşacaksan paylaşma diyenler varsa lütfen demesin. Özel dersler ve içeriklerden bahsediyorum. Tabi ki ağırlık olarak bu dersler yabancı dilde)
Bu konuda samimi görüş belirtmenizi isterim. Hadi hurra bizde faydalanalım diye düşünen insanları hiç sevmem.
Son düzenleme: