• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Blogger Wordpress.com Wordpress

ogrenci

Kayıtlı Kullanıcı
Daha önce çok site açıp kapattım ama artık ciddi bir işe girmek istiyorum...uzun süredir hem cryptosam ı hem de bu siteyi takip ediyorum... birçok konuda baya fikrim oldu ama şu konuda kararsızım... ben site açıp uzun soluklu devam etme niyetindeyim ama çok fazla hosting ile falan da uğraşmak istemiyorum... açtığım siteyle/sitelerle (herkes gibi belki de) para kazanmak istiyorum... bir de sitede bu konuda çok bilgi yok konuşulması iyi olur diye düşünüyorum.

1.si sizce blogger ve wordpress.com premium hesap işimi görür mü? yoksa illa hosting alıp wordpress mi kurmam gerekir?
2.si blogger ile ilgili ve wordpress.com premium hesaplarla ilgili bilinen yanlışlar var mı?
3.sü sitede bu kadar tecrübeli kişi var, böyle sıfırdan site açmak ile ilgili bir adımlama yapılsa çok güzel olur diye düşünüyorum... cryptosam aslında sitesinde ev alma ile ilgili kısımda bahsediyor ama burada da öyle bir şey olsa çok iyi olur...

son olarak şunu sormak istiyorum günde 7-8 saat çalışmayla (hiçbir üçkağıt işi olmadan) ayda 2000-3000 tl para kazanabilir miyim? yani bu konuda bu kadar çok emek vermeye değer mi?
 
Son düzenleme:
ilk üç soruna cevap veremiycem, blogger wordpress premuim hesap kullanmadım. Günde 7-8 saatlik bir çalışmayla- sanıyorum içerik girmeyi kastediyorsun özgün bir şekilde - bence kazanabilirsin. Ama aylık kazancının 2-3 milyara gelmesi bir bir buçuk seneyi bulabilir.
 
teşekkür ederim bilgilendirme için.. sürenin çok önemi yok aslında, bende günde 7-8 çalışmayı başlangıçta yapamayabilirim zaten, hali hazırda bir işim var, onunla birlikte yürütmek zorundayım.. bu yüzden de 2-3 sene çok uzun bir zaman gibi görünmüyor...
 
Hocam sıkı bir çalışma disiplini ve sabırla yapabilirsiniz bu işi. Gireceğiniz sektörün de önemi var tabi ki.
 
öğrenci kardeşim, ben 2. soruna cevap vereyim.

wordpress tabanlı site açacaksan ya wordpress.com ya da wordpress.org üzerinden açabilirsin. wordpress.org üzerinden açılan siteler tema, eklenti gibi konularda sınırsız ücretli ve ücretsiz seçeneklere sahip.

ancak wordpress.com farklı bir platformdur. bu siteden blog açabilirsin. daha sonra premium hesaba geçerek domain satın alabilir blogu domaine yönlendirebilirsin.
ben daha önce wordpress premium hesabı kullandım ancak memnun kalmadım. çünkü hesap premium olsa bile tema seçenekleri çok fazla yok. eklentilerden faydalanamıyorsun. yanlışım varsa düzeltin. ben eklenti kullanılamadığı için hesabımı iptal ettirmiştim.
güzel tarafı şu ki wordpress premium hesabı ücreti ödedikten sonra memnun kalmazsan belli bir süre içerisinde (sanırım iki hafta) hesabı iptal ettirip paranı geri alabiliyorsun.

benim tavsiyem wordpress.org üzerinden site açmandır. wordpress.com'u tavsiye etmem.
 
teşekkür ederim bilgilendirmeler için..

peki blogger sitesinin ne gibi bir dezavantajı olabilir...bilgisi olan varsa bu konuda da bir şeyler yazabilir misiniz?

benim anladığım kadarıyla içerik girme sınırı yok fotoğraf ve video kapasitesini arttırmak için drive in kapasitesini arttırmak yeterli oluyor... eklenti konusunda çok yeterli değil galiba ama seo konusunu google zaten hallediyor, geriye ne gibi bir ihtiyaç kalıyor olabilir.
 
Geri
Üst