Winchester
Kayıtlı Kullanıcı
Amd işlemcinin kralı hocam amd 6000 kullanıyorum kaç yaşında olduğunu biliyorsunuzdur ve bugüne kadar hiçbir oyunda sorun yaşamadımYanlış gördüm kusura bakmayın hocam .
Amd işlemcinin kralı hocam amd 6000 kullanıyorum kaç yaşında olduğunu biliyorsunuzdur ve bugüne kadar hiçbir oyunda sorun yaşamadımYanlış gördüm kusura bakmayın hocam .
Bütçe : 2500 TL
İstenilen: anakart + cpu + ram + ekran kartı + psu
Amaç : Photoshop tarzı programlar yogun olarak kullanılıyoru şu anki sistemde ram yetmiyor. Stabil çalışan gerekirse 3 gün kapatmadan üzerinde çalışılabilinen. Bir yapı.
İstekler:
Ekran Kartı 3 veya 4 monitör desteklemesi gerekiyor. Bunlar AMD eyefinity'de yapılabiliniyor sanırım.
Ram min 16 gb olması tercihimdir.
Bütçe'yi verebilecegim şu anda max bütçedir. Daha ips ekran alacam onada ayırmam gerekiyor.
Teşekkürler
Yazdığım yazıları okursan ikisini de savunmadığımı görebilirsin.@UstaUser AMD'yi savunuyordun intel öneri yazmışsın neyse bu arada ben i5 4590 kullanıyorum onun haricinde kasa da ustauser'in önerdiği ile aynı, kasadan memnunum fakat 12 cm'lik kırmızı led fan almak şart tek fanı var.
Destekliyor, 4 slotun daha iyi olacağı kanısındayım.Tek 8 GB lık ram daha kullanışlı olabilir ileride artırmaya çalışırsam daha rahat olur diye düşünüyorum? after affect olayıda olabilir.
Ekran kartı 4 monitör destekliyor mu? (her monitör farklı bir penceredir. Yani 4'üde aynı değil.)
after effect kullandın mı hiç bilmiyorum şu anda 6 gb ram full yiyor photoshop.Destekliyor, 4 slotun daha iyi olacağı kanısındayım.
Çünkü 16 GB'dan fazlası gereksiz olur.
O zaman tek slot 8 al hocam sonra +8 daha eklersin.after effect kullandın mı hiç bilmiyorum şu anda 6 gb ram full yiyor photoshop.