• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Belki Adsense'den Kazanabilirim ?

Madebodom

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, 1 hafta sonra dizi sitemi açıyorum tema anca çıkıyor. Bende bu boşluğu seo konularını paylaşabileceğim bir blog açarak doldurmak istedim. Hem belki adsense'den de kazanabilirim belli olmaz he ne dersiniz ? İçerikler copy paste, kazanamasam bile konu eklemeye devam edeceğim. Çeşitli forumlardaki ipuçlarını da bloguma eklemeyi düşünüyorum hem böylelikle güzel ve toplu bir içeriği olan blog oluşturmuş olabilirim ?

Kısaca bu blogdan para kazanabilme ihtimalim var mı ?

http://seorgazm.blogspot.com.tr/

Açıkcası kullandığınız tema çok hoşuma gitti sade pratik ve yararlı bilgiler var ama adsenseden bu şekilde kazanacağınızı pek sanmıyorum üstelik kopya içerikle daha zor.
Kaçımız webmaster olarak başkasının reklamlarına tıklıyoruz? :D
Adsense değil de hitinizi artırarak başka türlü sektörle paralel olarak reklam yada makale alabilirsiniz.
Genel blog açmanızı tavsiye ederim ben şahsen hit alacak potansiyel de yazılar girip arada kişisel olarakta yazıyorum zevkli oluyor :)

Zor, ancak internette SEO anlamında yazılmayan yada çok az değinilen konular var onlara yoğunlaşabilirsin. Örnek vermek gerekirse pagespeed testi sonucunda google'ın çıkardığı hatayı alarak şu tarz başlıklarla makale oluşturabilirsiniz "Oluşturmayı önleyen JavaScript ve CSS kodlarını ekranın üst kısmındaki içerikten kaldırın çözümü"

Kopya içerikle, Adsense kazancı imkânsıza yakındır. Kazansanız dahi, uzun dönemde ödeme alamayabilirsiniz. Bir şekilde hesabınız banlanabilir.

Geri