Aynı temayı bende bir kaç sitemde kullandım; oldukça kullanışlı, mobil uyumlu bir tema.
Sitede gözlemlediğim eksikler;
1- Diğer arkadaşların'da dediği gibi Sosyal Ağlara siteni ekle dostum ve bunları site üzerinden de göster. Temanın bileşenlerine Sosyal medya üzerine 6 farklı çeşit Sosyal medya bileşeni var hepsini değerlendir. Yazılarını Sosyal Medya'da Özet geçerek, ya da içeriğe uygun bir kaç satırla paylaş. Aynı zamanda Sosyal Post eklentisi ile yazılarını otomatik tüm platformlarda paylaşabilirsiniz.
2- Site daha 5 aylık bir site dostum. Öncellikle senin düzenli olarak özgün makaleler girmen gerek. Yavaş yavaş; Makale tanıtımları alabilirsin. Siten oldukça yeni olduğu için bence şu ki durumu gayet normal. Verdiğin emeğin karşılığı elbet alırsın; yeter ki; Google'nin istediği o yapılara uygun makale, site içeriği belirlemen yeterli olacaktır.
3 - Site'de kullandığın eklentiler, xml, robotx her şey normal ve düzgün görünüyor. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama extradan söylenebilecek bir şey olduğunu şu an lık düşünmüyorum çünkü siten oldukça yeni.
Edit : Son olarak dostum; Siteni Google Web Tools'a eklemişsindir.. Eklemediysen mutlaka ekle ve orada ki; Google'nin örnek olarak sunduğu site aramalarını mutlaka uygula.. Arama sonuçlarında ki; görünürlüğü, ayn zamanda site'de Dil Flagı koymamışsın. Meta kodları arasına siti dilini, hitap ettiği alanları meta kodları arasına koyabilirsin. Tüm bunları Web Tools'da anlatıyor.