Kesinlikle katılıyorum. Para biriktirmek, bişeyler yapmak vs ye kendini bu yaşta kaptırırsan sonra boğuluyosun onun içinde. Ye o parayı rahatına bak, ha gözün açık olsun yine sağda solda iş kovala, kazanç kapısı araştır, site yap vsvs. Boş da durma ama kendini de boğma. Hayattan zevk almasını ve parayı yönetmeyi öğrendiğin zaman. Para olduğu veya olmadığında umrunda bile olmadığı zaman, rahat edersin ve rahat düşünebilirsin.500 tl ile adama firma kurdurdunuz Abim açıkcası çok bir para değil ben aylık ortalama 3-4 bin tl alıyorum ama pek elde kalmıyor ( birazda evlilik tabi ) . Ama 500 tl ile yapabileceğin en önemli şey ye onu.Doyana kadar ye biriktirmeyi düşünme ben hiç para biriktirmedim Bir tane site aç kendine sağlam sektör onun üzerine yogunlas.Tanıtıma falan harca işte düzenli oalrak geri dönüşüm sağlam böylelikle.
Bu dediginiz yapmaya karar verdim. An itirabi ile altinin 80-85 civarlarina dusmesini bekliyorum85 civarına düştükçe altın alıp 90 üzerinde çıkış yapılabilir. İyi takip etmek lazım ama.
aylık seohocasine 500 tl oduyorum onlar da siteme seo yapıyolar