• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Antalya'da Yaşayan Arkadaşlar

idilayturk

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar. Antalya'da yaşayan arkadaşlarla yeni bir ekip yeni bir proje hakkında görüşmek tanışmak isterim. Açıkçası kafamda belli bir proje yok ancak Antalya'da var olan SEO yoksunluğuna bir çare bulabilir, bir ekip işi ile insanların aklını başına getirebiliriz diye düşünüyorum :) Böyle bir çalışmaya dahil olmak isteyen, Antalya'daki esnafın, çalışanın mantığından gına gelmiş arkadaşlarla fikir alışverişi yapmaktan memnuniyet duyarım.
 
Memleketim Antalya ve sık sık gider gelirim. Konyada yaşıyorum. Abim Antalya'da web tasarım işleri yapıyor. Yardımım olursa buralardayım.
 
Harika :) Ben home ofis çalışıyorum şu anda. Peki siz ne işlerle meşgulsünüz şuan, çalıştığınız bir yer var mı yoksa home ofis mi çalışıyorsunuz?
 
Mesela, Antalya'da belirli sektörler belirleyip piyasadaki durumlarını araştırıp bir e-mail listesi hazırlayabiliriz. Bu e-maillere onların raporlarını gönderip SEO konusunda, piyasa konusunda yada rakiplerinin neler yaptığı konusunda bilgilendirebiliriz. Gördüğüm kadarıyla Antalya SEO dan bi haber... Biraz bilgilendirme çalışmaları yapılmalı. Mesela bir sponsor bularak, üniversitede konferans verilebilir bu konuyla ilgili. Hem öğrencileri hemde şirketleri kapsayan bir konferans.

Gibi gibi :) Sizin fikirleriniz neler?
 
Mesela, Antalya'da belirli sektörler belirleyip piyasadaki durumlarını araştırıp bir e-mail listesi hazırlayabiliriz. Bu e-maillere onların raporlarını gönderip SEO konusunda, piyasa konusunda yada rakiplerinin neler yaptığı konusunda bilgilendirebiliriz
Yapılabilecek çok şey var tabi. İyi bir fikir. Belirleyeceğimiz sektörü bize çabuk dönüş sağlayacak bir sektör seçmeliyiz ki vakit kaybetmeyelim. Bu aralar her yerden kaybediyorum çünkü :) Zor olacağını düşündüğüm bir sektör : Rent a car.
 
15 Ekim'de Rixos Downtown'da bir etkinlik var.

Google yazılım mühendisi Selim Önal, Microsoft bölge direktörü Daron Yöndem gibi isimler sunum yapacaklar arasında.

Kimler katılabilir?
  • Google'ın şirket stratejilerini bir çalışanından duymak isteyenler
  • Silikon Vadisindeki fırsatları ve yeni trendleri merak edenler
  • Fikir ve becerilerini hayata geçirmek için fırsat arayanlar
  • Microsoft gibi bir markanın Bölge Direktörüne soru yöneltmek isteyenler
  • Kariyer planı yaparken, Bilişim sektörüne yıllarını vermiş isimlerin tecrübelerini keyifli bir sohbet havasında dinlemek isteyenler
  • Farklı sektörlerden yüzlerce katılımcıyla tanışıp, networkünü geliştirmek isteyenler
  • Şirketinin dijital dünyadaki yerinin ve eksiklerinin farkına varmak isteyenler
  • Bilişim alanında eğitim almak isteyip nereden başlayacağını bilemeyenler
Biletimi aldım katılmak isteyen aşağıdaki adresten ücretsiz alabilir hemde burada buluşma gerçekleştirmiş oluruz.

http://www.akdenizbilisimzirvesi.com/
 
Geri
Üst