• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Alt Yazılarımı Nasıl Güçlendirebilirim?

kizilaybilisim

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Arkadaşlar
Kaliteli denebilecek bir sitem var. Anasayfası 3-4 tane kelimeden 500 kadar tekil hit alıyor.

Yaklaşık 1000 kadar yazı var ama alt sayfalardan toplamda 200 hit ancak geliyor.. Anasayfaki kelimelerden düşmemek için sürekli tanıtım yazısı alıyorum, almadığım zaman o kelimelerde de düşüyor..

* Site kategorilerime link alsam hatta footer link alsam alt sayfa ziyaretçilerim de yükselir gibi geliyor ama hem kategori sayım çok hemde kategoriler nofallow no index. Yani başka siteden kategorilere link alsam google botları bakmadan geçecek..

1)Kategorileri tekrardan index ve fallow mu yapmalıyım?

2)Önceliğim anasayfamın o 3-4 kelimede yerini koruması daha sonrada alt sayfalardan ziyaretçimin artması..

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce...( Umarım anlatabilmişimdir)
 
Hocam sitede seo işleri ticarete dökülünce sanki bilgi paylaşımı zayıfladı :) Ben de benzer bir konuda soru açtım ama cevap yok. Neyse biz kendi başımıza bakalım. Ustam bence senin o 1000 yazı özgün değil. Ya da kalitesiz. Yoksa 200 hit normal değil. Ve her koşulda bence yapman gereken kendi siten içinde en önemli yazılarına footer backlink vermek. Ben bu şekilde büyük fayda görüyorum. Eğer yoksa o 3,4 kelimede kaliteli yazılar yaz. Hepsini footera koy. Her gün o 4 yazıdan birine ufak bir ekleme yap. Bu şekilde 2haftada asıl kelimelerde güçlenirsin. Alt sayfalar olayı karışık. Ben de bu konuda kararsızım. Vaktim olsa hepsine sırayla güncelleme yaparım. günlük 33 yazı güncellesen. 1 ayda iş tamamdır.
 
Cevap için teşekkürler.. Bu işi doğru düzgün bilen olduğuna inanmıyorum zaten. Konuşanlarda bildiğinden değil biliyormuş gibi davranıyor zaten...

1) Önemli yazılara footer link vermek meselesine katılıyorum. O yüzden popüler yazılar eklentisi kullanıyorum 5-6 yazı o şekilde sıralanıyor. Alt sayfalardan gelen hitlerin çoğu o sayfalardan geliyor geliyor zaten..

Aklıma şu şekilde bir çözüm geldi bir tane altsayfaya çok sayıda yazının linkini site haritası gibi linkini koymak ve bu alt yazıya footter linkler almak mantıklı geldi...
 
Doğru düzgün bilen çok. Fakat vakti olan var, olmayan var. Gönlü olan var olmayan var.
Popüler yazılar nasıl işliyor bilmiyorum. Her sayfada çıkıyor mu ?
O son dediğini yapıyorum ben. Ama bunu sadece link olan bir sayfaya değil 500 kelimelik sağlam bir sayfay linkleri gömerek yapman daha faydalı olur.
 
Geri
Üst