• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Affiliate sitelerindeki uyarılar

serdar41

Kayıtlı Kullanıcı
Adwords reklamları için affiliate sitelerinde yer alan privacy policy, disclaimer, faq,terms, anti spam policy vb. sayfalarının özgün olması gerekir mi? bu tür sayfaları nasıl temin ediyorsunuz acaba?
 
Sanırım pek ilgi görmedi konu, belki birilerinin işine yarar diye yazayım; ben biraz araştırdım google açısından sıkıntı olmuyor deniyor başka siteden alınan ve ilgili kısımları değiştirilmesi.
 
Hocam çok sağolun işe yaramazmı tabiki yarayacak..Şahsen ben konunuzu takibe almıştım. Sizlerin bilgilerinden daha çok faydalanmak isteriz..
 
Selam Türkçeleri için ben tüm sitelerimde 150-200 kelime bile olsa tamamen özgün yapmaya çalışıyorum. Özgün yapmaya çalışın derim.
Hocam genelde ingilizce çalıştığım için pro seviye gerekiyor, yazdırıla da bilir fakat google açısından sakınca olmadığı söyleniyor tabi ki özgünlük ve benzersizlik her zaman ilk madde bence de.
 
Geri
Üst