Adsenseden kazanmak için hangi sektöre girmeliyim? Açmak istediğim siteyi asla türkçe düşünmüyorum. Gerçekten emek verip içerik ekleyip kazanabiliceğim bir sektör önebilir misiniz?
Elimde zaten 2 yıllık bir flash oyun sitesi var /türkçe ingilizceye çevirsem olur mu?Son dönemlerde gözlemlediğim kadarı ile Kadın (Moda, Kadın Sağlığı, Yemek Tarifleri vb.), Flash Oyun, Haber Siteleri, SEO içerikli siteler çok ciddi anlamda getiri sağlıyor. Moda sektörü rekabeti çok sağlam olan bir sektör. Flash oyun sektörünü değerlendirebilirsiniz.
Elimde zaten 2 yıllık bir flash oyun sitesi var /türkçe ingilizceye çevirsem olur mu?
hocam bu konuda aklimda cok sorular var. bu sekilde guncel konularda icerikler paylasilan bir blog icin kendiniz icerik girmeye yetisebiliyormusunuz yoksa konulari arastirip yazdiriyormusunuz. birde seo adina neler yapilabilir varmi tavsiyleriniz.Fazla emek veremem açar bırakırım derseniz bakir bir niche bulup site açabilirsiniz. Ama emek vereceğim günlük içerik gireceğim derseniz genel blog açın. Her gün en çok aranma potansiyeli olan konularla ilgili yazılar girip adsense den iyi para kazanabilirsiniz. Bende bunu yapıyorum. Hem bugün en çok aranabilecek konuları hem de orta vadede aranması muhtemel konuları bulup özgün içerik giriyorum.
hocam bu konuda aklimda cok sorular var. bu sekilde guncel konularda icerikler paylasilan bir blog icin kendiniz icerik girmeye yetisebiliyormusunuz yoksa konulari arastirip yazdiriyormusunuz. birde seo adina neler yapilabilir varmi tavsiyleriniz.
hocam bu konuda aklimda cok sorular var. bu sekilde guncel konularda icerikler paylasilan bir blog icin kendiniz icerik girmeye yetisebiliyormusunuz yoksa konulari arastirip yazdiriyormusunuz. birde seo adina neler yapilabilir varmi tavsiyleriniz.
bu sekilde her konuda icerik barindiran sitelerde rekabet son zamanlarda artmaya basladi. guncel konulari herkes takip ediyor ve bir icerik girdigimde ayni icerigi 3-5 site daha paylasiyor ve cogu icerikte bu birinci sayfayi dolduracak kadar site sayisina bile ulasabiliyor. seo konusunda zorlaniyorum bu tur genel siteler icinTürkçe yazacaksan adam gibi kazandıracak niche kelimeler bulup çalış derim. Yok niche yapmam diyorsan aç genel blog daya herşeyi dizilerin son bölüm fragmanları, tv programları, haberleri, sınavlar aklına ne geliyorsa.