Cihan
Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar.
Birçoğumuz web sitesi kurmaktan web tasarımından anlıyoruz.
Gerek mantıklı sebeplerden, gerekse neden olduğunu anlamadığımız sebeplerden adsense ile ilişiğimiz kesildi, kesilir, kesilecek, kesilebilir.
Bir web sitesi yapıp, kısa zamanda hit sahibi olmanın nasıl yapıldığının çeşitli yöntemleri var. Bu platformdaki herkes de bu yöntemlerinin bir çoğunu bilir. Konumuz bu değil.
Bu durumda, Adsense Kullanmayacağımız Garanti ise, önerilerinizi almak istiyorum.
Aramızda Adsense kullanmadan, diğer kazanç yöntemlerini kullanan ve yine de hatrı sayılır bir gelir elde eden arkadaşlar var ise, fikirlerimizi paylaşalım.
Hangi yöntemler hangi durumda getiri sağlar?
Hangi yöntemin nasıl avantajı, nasıl dez avantajı olur?
Yöntemler arası farklarda nelere önem vermemiz gerekir?
Ödeyen ve ödemeyen firmalar kimlerdir? Bir sitenin ödeyip ödemeyeceği nasıl anlaşılır?
Ve bu sorular türetilir.
Ben ilk kilit noktayı söyleyim, zaten o konu üzerine düşmemize gerek yok.
Bu işlerde benim inancıma göre ACELE en büyük engeldir.
Hemen para kazanmaya çalıştığınız sürece para kazanmak hayal olmaktadır. O yüzden bunu bir strateji oyunu gibi düşünmek gerekiyor.
Benim acelem yok, kimsenin olmasın. Acele etmeden, sonuç alacağımız yöntemleri paylaşalım.
Açılış konusunu çok uzun tutmak istemiyorum. Sohbete başlayalım.
Birçoğumuz web sitesi kurmaktan web tasarımından anlıyoruz.
Gerek mantıklı sebeplerden, gerekse neden olduğunu anlamadığımız sebeplerden adsense ile ilişiğimiz kesildi, kesilir, kesilecek, kesilebilir.
Bir web sitesi yapıp, kısa zamanda hit sahibi olmanın nasıl yapıldığının çeşitli yöntemleri var. Bu platformdaki herkes de bu yöntemlerinin bir çoğunu bilir. Konumuz bu değil.
Bu durumda, Adsense Kullanmayacağımız Garanti ise, önerilerinizi almak istiyorum.
Aramızda Adsense kullanmadan, diğer kazanç yöntemlerini kullanan ve yine de hatrı sayılır bir gelir elde eden arkadaşlar var ise, fikirlerimizi paylaşalım.
Hangi yöntemler hangi durumda getiri sağlar?
Hangi yöntemin nasıl avantajı, nasıl dez avantajı olur?
Yöntemler arası farklarda nelere önem vermemiz gerekir?
Ödeyen ve ödemeyen firmalar kimlerdir? Bir sitenin ödeyip ödemeyeceği nasıl anlaşılır?
Ve bu sorular türetilir.
Ben ilk kilit noktayı söyleyim, zaten o konu üzerine düşmemize gerek yok.
Bu işlerde benim inancıma göre ACELE en büyük engeldir.
Hemen para kazanmaya çalıştığınız sürece para kazanmak hayal olmaktadır. O yüzden bunu bir strateji oyunu gibi düşünmek gerekiyor.
Benim acelem yok, kimsenin olmasın. Acele etmeden, sonuç alacağımız yöntemleri paylaşalım.
Açılış konusunu çok uzun tutmak istemiyorum. Sohbete başlayalım.