SiyahGiyen
Kayıtlı Kullanıcı
Öyle farklı farklı formüller beklemeyin. Defalarca başvuru yapılmış ve sürekli olarak adsense hesabını aldığım bir yöntemi yazacağım.
NOT 1: Burada önemli olan şeylerden birisi sektör seçimidir. Yani basit kirlenmemiş sektörlere girmeye özen gösterirseniz bu iş daha da kolaylaşır. ÖRN: belirli bir bölgenin tanıtımı, yapılan hobiler "-çamurdan çanak gibi )
NOT 2: Oluşturduğunuz profil çok önemli. Aynı tarz siteye 2 farklı başvuruda profilinin düzgün olanın aldığına şahit olduk.
- Başka hiç bir şeyde kullanmayacağınız bir tarayıcı indirin. (Çok büyük bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben buna dikkat ediyorum.)
- Sıfır bir Gmail hesabı alın. Bilgilerinizi elinizden geldiği kadar doldurun. Profiliniz sağlam olsun.
- G+ hesabınızı tanımlayın. İyi bir resim yerleştirin. Hatta spam olmayacak şekilde 3-4 kişiyi takip edin.
- İngilizce bir site ile alacağız adsenseyi. Bu yöntemde sıfırdan bir ingilizce site açılacak. İçine çok değil günlük 1 yazı girin. (özgün makale şeklinde, spin falan değil.)
- 1 hafta sonunda elimizde 7 makale var. Adsense başvurusunu yapın. Sonra günlük içerik girmeye devam edin. Elinizden geliyorsa günlük makale sayısını 2ye çıkarın.
- İlk onayı muhakkak alacaksınız. Sonrasında sade, karışık olmayan bir temaya adsense kodlarını kimsenin yanlışlıkla tıklayamayacağı şekilde yerleştirin. Ben genelde sadece sidebar için 250X250 bir tane koyuyorum.
- Bu şekilde çok geçmeden bir kaç gün içerisinde adsense 2. onayı almış olacak.
NOT 1: Burada önemli olan şeylerden birisi sektör seçimidir. Yani basit kirlenmemiş sektörlere girmeye özen gösterirseniz bu iş daha da kolaylaşır. ÖRN: belirli bir bölgenin tanıtımı, yapılan hobiler "-çamurdan çanak gibi )
NOT 2: Oluşturduğunuz profil çok önemli. Aynı tarz siteye 2 farklı başvuruda profilinin düzgün olanın aldığına şahit olduk.