Teşekkürler ilginize.İlk başta google ile alakalı bir hesap açmayı ve kullanmayı uygun bulmuyorum. Blogların faydalı olması için farklı kişilerin açmış olması gerek. Ne kadar çok google ürünü kullanırsak o kadar kolay belli olur ağımız. Bu yüzden ilk başta düzenli makaleler girerek devam etmek gerek. Sitedeki yazılar 5er 10ar hit almaya başlayınca (bu sektöre göre değişir ama genelde 1,2 ay) her birine ayrı bir ana site gibi davranmak gerek. Yani büyüme hızlı olur ve paravanlar sağlam olursa google hesaplarını o zaman açmak bence daha iyi. Burada mevzu deşifre olmamak.
Böyle konularda yandex ile google arasında veri alış verişi olabileceğini düşünüyorum. Bir açıdan iki rakip firma birbirine neden veri versin diye düşünebiliriz. Ama diğer açıdan bir çok rakip firmanın iş birliği yaptğını görüyoruz bazen.Ayrı hesap kullanmasanızda deşifre olacağını pek sanmıyorum lakin yinede aşırı tedbirli olan hiçbir şekilde fire vermem ben abi diyecek arkadaş gidip yapabilir ama ben ayrı gayrı yapmıyorum doğrusu. Paravanlarımıda o kadar takibe almıyorum analytics falan ancak alacak olsam Yandex.Metrica kullanırdım doğrusu. Neden diye sorcak olursanız daha bi tatlı, sempatik geliyor. Analytics'in o profesyonel ve sıkıcı tavrı yok Metrica'da.![]()