• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

Acemi Webmasterlara Yönelik Yeni Projem

macktry

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar SEOcry Üyeleri,

Geçen gün yabancı bir blog sitesinde okudum. Adamın görüşü çok hoşuma gitti. Aynısını bende yapayım dedim. ve Blogger'dan tamamen ücretsiz bir şekilde Acemi Webmasterlara yönelik olarak bilgi paylaşımında bulunmak için Webmaster Çırağı adı altında bir tane Blog Açtım. İnternetten ücretsiz ve güzel bir tema buldum ve güzel bir logo tasarım ile web siteyi bitirdim.

Bu blogu sürekli olarak Webmasterların en çok takıldığı noktalarda yardımcı olacağım. Sürekli Webmasterlara yönelik bilgi paylaşımında bulunacağım. Eğer gönüllü olarak yazı yazmak istiyorsanız bana pm yoluyla bildirebilirsiniz.

Site: https://webmasterciragi.blogspot.com
 
Son düzenleme:
Forumumuzda site tanıtım kategorisi bulunmuyor ama güzel bir şey yapmaya çalışmışsınız. Normalde bu tarz konuları siliyoruz ama niyetinizin link almak olmadığını düşündüğümden konuya ellemiyor başarılarınızın devamını diliyorum.
 
Çok teşekkür ederim Adminim. Linki kaldırayım hemen. Ben bu forumu inşallah paylaşacağım bilgilerle ayağa kaldıracağım.
 
Adminim bu forum eğitim ve geliştirme forumu olduğu için. Benimde amacım Webmaster Eğitim ve Geliştirme olduğu için. Bu foruma açmış bulunmaktayım.
 
Geri
Üst