• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

301 ile Backlink Kazanmak

Yigit

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar merhaba,

Yabanci forumlarda DA ve PA degeri yuksek olan expired domainler satiliyor. Herkesde satin aliyor.

Bu domainler forbesdan huffingtonposttan kaliteli backlinklere sahip. Simdi bu domaini satin alip icine icerik girip index aldiktan sonra 301 yaptikmi sizce o degerli backlinklerin 301 yapilan siteye yarari olur mu ? Sektorleri ayni olarak dusunursek.

Degerli fikirlerinizi bekliyorum.
 
düşmüş daha önce backlinki olan anlamsız domainleri reg leyip kafaya oynayan sitelerde gördüm nekadar yerinde kalır tabi merak konusu

bu arada yeni bir film izleme sitesi açtım arkadaşlar bir inceleyerek nedir ne değil dir olmuşmu olmamışmı bir fikir verebilirmisiniz ana kelimeden değilde düz metinden link veriyorum bunu bile ne günlere kaldık be alt tarafı biraz hit alacağız buradan görebilirsiniz
 
Son düzenleme:
benim bloglar ingilizce o yüzden bu şekilde domainler bulması kolay. Bu domainlerle kendime paravan bloglar yapıcam. Bazılarınıda indexlenince direk 301 licem. Bakalım ne olucak.
 
Geri
Üst