• 1. Daha Önce SEOcry.com üstünden yayın yapan sitemiz Cryptosam Forum olarak yeni alan adımıza aktarılmıştır.
    2. Sitemize kayıtlar incelemeden geçerek tamamlanmaktadır. Tüm kayıtları tek tek inceleyerek platformumuzda en doğru kişiler ile fikir alış verişi yapmaya - yapmanıza gayret ediyoruz.

301 Geçici mi ?

eyupoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar bir sitem vardı.Biraz fazla oynadım onunla birde çok link almıştım yerli yersiz.Hitleri pek yoktu zaten onu geçen hafta 6 ay önce aldıım bir domaine yönlendirdim.Şuan hitler yüzde 300 arttı kelimelerde ise yükseldim.Sorum ise şu,301 etkisini yitirir mi ? Gene cezaya düşermiyim.Hitimin böyle ve daha iyi olması için ne yapabilirim ? Yardımcı olur iseniz sevinirim.
 
hiç elleme bir süre. benim sıkça kullandığım bir yöntem xyz içerikte. 3-5 siteye 50-100 er video ekliyorum özgün. sonra tüm sitelerdeki içeriği yeni bir domainde topluyorum ve eski sitelere database hatası verdirerek bir iki gün kapalı bırakıyorum. daha sonra hatayı düzeltip hepsini 301 le yeni domaine yönlendiriyorum. hitler acayip artıyor.
Benim için hitin kalıcı olması yani bir ii haftamı sürer yoksa kaliteli gidersem 4-5 ay mı 3-5 yılmı yani akıbetini merak ediyorum.
 
Geri
Üst