cryptosam
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba. 2015 yılında hangi seo yöntemleri ne denli etkili, kim neler yapıyor ne sonuçlar ve tepkiler alıyor genel bir değerlendirme yapmamız hoş olur diye düşündük. Bu konuda yeni bir konu açtık. Konuya katkılarınızı ve sizinde deneme yanılma gibi yöntemlerinizi bekliyoruz.
Benim yaşadıklarım ve SEO yöntemim:
Sizin yöntem ve fikirlerinizi, fayda ve sıralama aldırdığınız yöntemleri bekliyoruz.
Benim yaşadıklarım ve SEO yöntemim:
- Site içi optimizeyi tam anlamı ile yapıyorum. Tüm yazılar hakkında, iletişim sayfası, gizlilik dahil özgün yazıyorum veya yazdırıyorum.
- Sosyal medya hesaplarından facebook sayfa, google plus sayfa, twitter, pinterest hesaplarını açıp paylaşım yapıyorum veya yaptırıyorum. Tüm paylaşımlar linkli olmuyor. %30 oran linkli ise %70 oran klasik ilgi çekici paylaşımlar oluyor.
- İlk adımda forum tanıtım ile adımı atıp düz urller ve alt sayfaların paylaşımı ile genel otorite kazandırıyorum.
- Bu süreç içinde ad soyad ile yorum backlink alıyorum. (Maximum 2-3 günde birkaç adet.)
- Firma rehberi tarzı yerlere eklemeler yapıyorum.
- Youtubeye vs özgün video gönderiyorum. Video sıralama alıncaya kadar link çıkmıyor sıralama alınca 100 kelime ise açıklamayı 2 katına çıkarıp linki çakıyorum.
- Son aşamada sıralamayı ve yükselişi sadece ana sayfadan linkleme ile sağlıyorum. Yani özgün ve kaliteli sitelerden sadece ana sayfadan ana kelime ve alt kelimeleri yayarak çıkış yapıyorum.
- Sonrasında üsttekileri kesmeden devam ettiriyorum.
- Kesilirse doğal olmadığı için manuel işlem alabiliyor. Bu nedenle sürekli hangi oranda devam edilebilecekse o oranda gidiyorum.
- Liste güncellenecek. Birkaç farklı şey daha var uyguladığım...
Sizin yöntem ve fikirlerinizi, fayda ve sıralama aldırdığınız yöntemleri bekliyoruz.
Son düzenleme: